fredag 9 december 2016

"Vi får se på måndag...!"

(Lucas fotad vid ett annat, lite gladare tillfälle. FOTO  WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ ARKIV)

SSK var så, så nära en trea. Den första i såfall sedan 26 november men nej. Pantern som rev sönder AIK i måndags kom igen två gånger om och var starkast i straffläggningen.

Det var annars SSK som inledde bäst och avslutade första perioden med en 1-0 ledning, målet gjort av Victor Andersson. Hans andra i SSK.

I andra rasslade det dock till lite väl enkelt kan jag tycka när Pantern kvitterade efter 4.36 och tog ledningen (2-1) efter 09.18.  Och efter det spelade gästerna väldigt tajt, ja rätt tråkig hockey om jag ska vara ärlig men den funkar uppenbarligen så det går inte att säga så mycket om.

Ett snabbt mål av Henrik Thegel fick dock fart på SSK igen. Luckas Carlsson med knappt sju minuter kvar av tredje. Men med 3.59 kom kvitteringen och kallduschen. 3-3 Erik Nyström.

Det blev förlängning med en skadeskjuten Lucas Carlsson – hör mer om det in intervjun nedan där Lucas även berättar om straffen som han bet ihop och åkte ut och tog. Dock utan att näta. Ingen av SSKs tre straffskyttar fick in pucken, det fick däremot Marcus Sylvegård – som var den enda av alla sex att näta.

Här är intervju med Lucas Carlsson efter matchen, på väg hem i bilen.  Om målet, smärtan, straffen, scouting, med mera. Obs dock att det är en arkivbild, tagen efter en seger – därav den glada minen. Var enda bilden av Lucas jag hade och den är fin men Lucas var definitivt inte lika glad nu som han var där på arkivbilden.