tisdag 13 oktober 2015

"Jag är rätt bra på slalom - ha, ha"

(Jesper Frödéns femte mål för säsongen var en riktig godbit! FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Satan vad det hände grejer när AIK tog emot och vann sjätte raka hemmasegern, nu med 7-4 mot BIK Karlskoga på Hovet. Inte minst tredje perioden var hektisk  med fem (!) mål i perioden av AIK, två av BIK = sju totalt... känslor som svallade och både märkliga felpass och fina mål.

Jag tog ett snack med Jesper Frödén som gjorde 4-3 efter 7.11 av tredje. Det blev snack om bland annat...

... de många skotten men få målen i första, det avvaktande spelet i andra samt målkalaset och dramatiken i tredje, samarbetet i kedjan med Steen och Strömwall, Jespers egen utveckling förra säsongen i SSK och den här i AIK,  slalomkörningen vid det egna 4-3-målet, indianaren vid 2-3, målvakten Gustaf Lindvalls första hemmamatch, sjätte raka hemmasegern (jag sa femte i intervjun lyckades missa en match när jag skrev ner lite frågor). Med mera.

Klicka på playpilen för att lyssna på inslaget som även finns här på Youtube (bra när man lyssnar i mobilen)

COPYRIGHT: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud och bild)