lördag 12 januari 2013

Skadekoll SSK: Johan Andersson och Robban Carlsson

Det såg riktigt illa ut när Johan Andersson fick hjälpas av isen efter en tackling nere vid sargen vid Malmös bås. Johan såg ut att snubbla till precis före tacklingen, var väldigt lågt ner och hade en axel som hängde obehagligt konstigt på vägen av isen.

Det blev bilfärd till Södertälje sjukhus med befarat nyckelbensbrott men vid 22-tiden hade SSK:släkare Lars Roos efter en del jagande fått tag på personal på sjukhuset som kunde ge ett försiktigt positivt besked- inget brutet eller ur led som det verkar efter röntgen.



Roos hade inte fått beskedet  bekräftat av läkare och ska prata med denne i morgon söndag men det besked han fått tolkade han som positivt.

Att armen hängde så konstigt kunde även beror på smärtan konstaterar Roos så tills han får det bekräftat är det bara hålla en tumme för det. Ska försöka komma ihåg att ringa Roos och kolla i morgon.

Robban Carlsson satte i slutet av matchen in en offensiv tackling på Alexander Ribbenstrand snett bakom Malmös mål, tackligen var bra men när han liksom flög ur tacklingen fick han en extra puff av Malmöbacken tappade balansen och landade på rygg.

Dessvärre slog han även bakhuvudet i isen och även om hjälmen var på så blir det ju rejäla krafter och Lars Roos kunde direkt efter matchen konstatera att det är en hjärnskakning och minst en veckas frånvaro.

1 kommentar:

laka sa...

Skönt vi får hoppas att det inte är ngt allvarligt, tack Marie du är grym.