lördag 12 januari 2013

Gameday! SSK-Malmö

Michael Nylander gjorde assist i första matchen och mål i andra. Och då var han ändå ringrostig. Håller han i den poängtrenden säsongen ut kan det bli roligt för SSK i vår.

Hemmamatch i dag mot Malmö som hade lite ups and downs senaste fem.  Först 5-4 vinst på straffar mot DIF sedan förlust 4-6 mot Tingsryd, sedan vinst Västerås 3-1, Almtuna 4-1 och förlust senast mot BIK Karlskoga 1-3.



SSK hade en liten dipp med tre förluster på fyra matcher mellan 6-21 december men sedan har man radat upp fem raka trots att spelet har haltat lite emellanåt. Starkt ändå att fortsätta samla poäng och just nu är man elva pinnar före Malmö. Det försprånget vill man så klart behålla.

Lagen har bara mötts två gånger den här säsongen. SSK vann med 5-1 hemma 13 oktober, Malmö kontrade med vinst hemma hos sig med 5-0. Låter som det kan bli många mål i dag då... den fjärde matchen lagen emellan spelas för övrigt 26 februari.

Jag är på plats i Södertälje, lägger ut lite efter matchen senare i kväll. Om ni inte är på plats kan jag tipsa om att matchen sänds på Viasat hockey och Viaplay och i en av pauserna sänds en längre version av det inslag om far och son Nylander som vi sände i fredagsmagasinet i går kväll!


Inga kommentarer: