fredag 4 januari 2013

Gameday! SSK-Karlskrona


SSK gör även de omstart på hemmaplan, mot Karlskrona som man så här långt har två storsegrar mot.

Det blev 6-2-seger såväl hemma den 3 oktober som borta den 5 november. Anton Forsberg stod första matchen, Sebastian Idoff stod den andra.


SSK kommer från två raka 1-0 segrar – första Västerås, sedan Örebro – där Anton Forsberg hållit nollan i båda matcherna.

SSK skrev ju i går eftermiddag kontrakt med far och son Nylander men ingen av dem är med i kvällens match då William är ute på turnering med U17-landslaget i Kanada och Michael bara har hunnit med en träning med laget.

Thom Flodkvist fick ett skott på foten senast, har fått en liten fraktur i lilltåbenet och kommer missa matcher i 3-6 veckor enligt en nedsläppsintervju på SSKs hemsida.

Fredrik Sonntag var magsjuk natten till fredag så han är inte heller med, han ersätts av Jonatan Nielsen som är tillbaka på lån i SSK och är uppsatt i par med Andreas Hjelm.  SSK har tre backpar och har satt Robin Press som sjundeback.

Gästande Karlskrona har haft det tufft, som väntat får man väl säga med tanke på att många spelare följde med upp från ettan och det är ändå en viss nivåskillnad. Men man har några oväntade segrar här och där också så det går inte att luta sig tillbaka och tro på en lätt match.

Jag är på Hovet och det är lite knökigt att ringa när man är ute på arena och båda lagen spelare hemma. Plus att det är fredag, är inte många minuter som mobilerna är på då så vi får se om det blir någon intervju eller inte.

Inga kommentarer: