måndag 7 januari 2013

Gameday! Rögle-AIK


Viktig match för AIK mot Rögle i kväll. Det skiljer visserligen 14 poäng mellan lagen men AIK har två torsk i ryggen och måste vända trenden nu.

AIK har ju bara sju pinnar ner till kvalplats och ska man ha något häng på slutspelsplats (gapet är 13 pinnar) så måste det in poäng trots att utgångsläget är risigt i form av en – som vanligt lång skadelista och så Patric Blomdahls avstängning på det.


Dagens frånvarolista ser ut så här: David Lillieström, hjärnskakning, Josh MacNevin, hjärnskakning, Christian Sandberg, höft, Kristian Huselius, höft, Dick Tärnström, diskbråck, Christopher Aspeqvist, Esa Pirnes, sjuk. Tobias Viklund, feber, Joakim Nordströ, feber, Alexander Hamberg, feber, Patrick Blomdahl, avstängd.

Björn Melin var egentligen uppsatt som sjuk och Lundström som  ledig pga JVM men i eftermiddags kom beskedet att Melin drar på sig grejerna och kör ändå. Han, Lundström och junioren Filip Windlert har flugit ner till Ängelholm under dagen.

Man undrar ju om det bara är otur att det är så många sjuka och skadade. Vissa skador är svåra att undvika men jag hoppas de kör handsprit i kubik nu för att få ner tex feber/förkylningsvirus i omklädningsrummet.

Inga kommentarer: