onsdag 16 januari 2013

Gameday! Karlskrona-DIF

Bortamatch för DIF i kväll. Ett förhoppningsvis revanschsuget DIF som gjorde en av sina sämsta matcher på år och dagar senast hemma mot Tingsryd och förlorade med 3-5.

DIF har lite skadeproblem då bland andra Jimmie Ölvestad och Fredrik Bremberg väntas stå över ikväll, det är lite osäkert med spelare som till exempel Elias Granath men även Christian Eklund har lite problem  av och till på sin nervskada i nacken. För att nämna några.



Nu har ju Djurgården återigen lånat in Janos Hari från Modo, ingen frälsare kanske men ett tillskott som breddar truppen i alla fall.

Karlskrona har verkligen inte rosat marknaden, man har gjort minst antal och släppt in flest mål men det är ju såna lag som DIF haft riktigt stora problem emot så förhoppningsvis har man lärt sig något av minan senast.

Redan då sa ju lagkaptenen Timmy Pettersson här på bloggen att man får börja om och ta grunderna igen, att alla måste inse att glida runt och leta flippass  inte funkar och så vidare. Jag såg ett inslag på DIFs hemsida också där tränaren Tny Sabel var inne på samma linje och att man bestämmer en sak på träning sedan kör många i laget något annat solorace ändå när det är match och det funkar ju inte så lite disciplin skadar ju inte i kväll.

Jag är ute på en liten reportageresa och hinner inte göra några intervjuer i kväll, får följa upp med lite egna tankar istället utifrån det jag hinner följa!

2 kommentarer:

Peter sa...

Kan inte bara de flesta spelare bara dra, det är så uselt så det finns inte. Hur är det möjligt att vara så dåliga?

Ja, jag vet att det är en del skador och så men så här illa får det inte vara ändå, det är ändå ett bottenlag vi mötte igår.

Trodde man skulle få slippa att må dåligt denna säsong men det sket sig direkt kan man säga.

Marie Hallman sa...

Peter: ja det veta fan... känns som det sitter i spelarnas huvuden och i hela organisationens självbild.
Att rensa ut allt är dock inget som går att genomföra realistiskt men man måste släppa det som varit och börja se/jobba framåt utifrån det läge som är.