söndag 20 januari 2013

Gameday! Djurgården-Asplöven


Nytt bottenlag för DIF i dag och frågan är ju om Djurgården har fått ordning på tänket efter de två minorna mot först Tingsryd hemma och sedan Karlskrona borta.

Asplöven är ett minst sagt oberäkneligt lag – det visade bland annat vändningen från 1-4 till seger 6-5 mot Oskarshamn senast.


Nu är Haparandalaget bäst hemma i Polarica Arena där man har vunnit 8 av 21 matcher  vid full tid samt har två straffsegrar. På bortaplan går det tyngre där har man fyra trepoängssegrar, Karlskrona, Almtuna, Örebro och Mora.

Matcherna mellan DIF och Asplöven har slutat med en klar seger hemma, 4-0 samt 4-3 borta inför runt 300 fans där Djurgården låg under med 1-2 efter första men sedan vände och vann. Adam Reideborn har stått i målet båda gångerna.

Man kan ju verkligen fundera kring DIFs senaste matcher, inte att man förlorar utan hur man gör det. Men det kan ju vara en väcklarklocka när det går så generaluselt också. Vi får se om det var det.

1 kommentar:

EmilSthlm sa...

Otur i skadeläget är ju en sak. Men som du säger, sättet man förlorar de två matcherna. Jag var på plats mot Tingsryd. Det var som att trycka på en knapp och så blev de ett Div 3 gäng. Felpass och noll självförtroende.
Nu är Bremberg och Otto tillbaka på is. Otto har visat sig vara DIFs absolut bästa spelare. Kommer Wennberg igång ihop med Åberg och Sörenssen har vi en vass andra/tredje. Kalus är en grym värvning! Bra scoutat av Challe där! Kan du inte ordna en intervju med honom? Skulle vilja hör lite extra vad han känner under matcherna eftersom han flirtar så mkt med klacken! En cool spelare med hjärta! Tror han kan bli helt avgörande i kvalserie.