söndag 4 november 2012

Gameday! Malmö-DIF och Leksand-SSK

Sista matchen före uppehållet för DIF och SSK (och ja de andra inblandade lagen med så klart).  Djurgårdens match börjar klockan 17 på grund av Malmö FFs guldjakt i fotbollen. 

Det finns inga laguppställningar ute så jag vet inte om tränaren Challe Berglund kommer hålla fast vid sitt tidigare målvaktsschema och ställa Chet Pickard i mål eller om Adam Reideborn som höll nollan senast får fortsatt förtroende.



Ett mål blev det senast, segerskytt Fredrik Bremberg men det vore ju inte fel med lite fler kassar framåt nu...

SSK har åkt till Leksand med en hel radda spelare borta, bland andra axelskadade Calle Hagelin.  Den här matchen börjar 16 som planerat och är den fjärde och sista för Jonte Ericsson på nuvarande kontrakt. Vad som händer sedan är lite oklart för mig i alla fall. Får titta på det i veckan.

Jag själv är på fotboll, jobbar för TT på Södertälje arena där Syrianska spelar sista omgången i år och där de slåss för att slippa kvala. Det krockar lite med hockeyn så vi får se om det bli intervjuer eller enbart analyser. Lite lättare med DIF matchen som börjar senare men vi får se som sagt vad jag mäktar med.

2 kommentarer:

Anton sa...

ang Jonte så blir det ingen förlängning för tillfället. Han kommer åka tillbaka till USA i en månad.

Marie Hallman sa...

Anton jäpp jag vet :)