onsdag 14 november 2012

Gameday! BIK Karlskoga-DIF


Blir ingen Bremberg-Hörnqvist magi i kväll heller. Fredrik Bremberg finns kvar på frånvarolistan så Patric Hörnqvist kommer därmed spela i samma kedja som han gjorde i måndags, det vill säga med Pontus Åberg och Gabriel Landeskog.

Det är i övrigt så gott som samma uppställning på alla femmor. Enda skillnaden bland utespelarna är att juniorbacken Markus Bohman och juniorforwarden Tobias Lindberg som var extraspelare senast nu är ute ur laguppställningen och har ersatts delvis av juniorbacken Linus Arnesson. Är ingen extraforward uppsatt dock.


Djurgården byter däremot målvakt, har satt upp Adam Reideborn som startkeeper och har Chet Pickard som backup.

På frånvarolistan finns nu Douglas Murray, Nils Andersson, Christian Eklund, Fredrik Bremberg, Timmy Pettersson och nu även Fredric Weigel och Ludwig Blomstrand.

Det har bara blivit en trepoängare på de sju senaste matcherna, den kom 2 november mot Oskarshamn borta då DIF vann med 1-0 och då passande nog med Adam Reideborn i kassen.

Men DIF har faktiskt tagit poäng i de fyra senaste matcherna, mot Mora, Oskarshamn, Malmö och Västerås. Däremot har man enormt svårt att ta bonuspoäng och har så här långt bara en inspelad bonuspinne, mot Örebro hemma då Gabriel Landeskog gjorde debut och DIF vann på straffar.

Utöver det har man tre strafförluster och två förluster på övertid.

Men ska DIF ta sig uppåt och ens ha en chans på kvalserien gäller det att börja plocka vinster under ordinarie tid. Kan bli svettigt i Karlskoga i kväll men jag tycker att spelet senast visade att där finns potential att få till en bra andra halva av serien ändå så vi får se om det släpper nu då kanske.

2 kommentarer:

Peter sa...

Det är möjligt att jag är jävligt bitter när jag skriver detta, men seriöst det måste göras något åt det förbannade hakandet som domarna verkar strunta i.

För några år sedan skulle tas i med hårdhandskarna och släppa fram lirarna av det ser vi ingenting idag, hur är det möjligt och vad sätts det för krav på våra domare?

Dagens domare har hittils var så otroligt dålig att det finns ju inte.

Marie Hallman sa...

Peter: Jag håller faktiskt med. Lika illa i alla matcher mot alla lag. Inte bra.