söndag 25 november 2012

Gameday! AIK-Linköping

AIK har ett lite udda schema nu och har inte spelat match sedan i tisdags trott att kollegorna har hunnit med en omgång mer än Gnaget och Frölunda som spelar en hängmatch i december i stället.

Vinst blev det senast, på straffar, mot Brynäs och ni minns kanske dramatiken i förlängningen där Brynäs trodde sig ha ett mål inne men det blev bortdömt efter videogranskning då Elias Lindholm stod i målgården och störde Danne Larsson.



Dagens motståndare ligger femma i tabellen med 42 poäng, 16 fler än AIK men med en match mer spelad. Linköping förlorade med 2-4 borta mot Skellefteå i tisdags och vann med 5-2 hemma mot Timrå senast om nu det är någon vägledning.

AIK fortsätter ha kö i sjuk/rehabstugan. Bland andra Dick Tärnström (diskkbråck) , Daniel Josefsson (ljumske), David Lillieström (hjärnskakning), Patric Blomdahl (höftböjare), Christian Sandberg (höft( och Josh Mac Nevin (hjärnskakning) tillbringar tid där istället för på isen under match, Trist! Men så är det.

Daniel Larsson har varit riktigt bra senaste matcherna och får förnyat förtroende i målet. LHC startar med Larssons gamle HVkollega Andreas Andersson i sitt mål.

Jag är på Hovet så det kommer lite grejer senare i kväll.

Inga kommentarer: