onsdag 31 oktober 2012

Jhonas Enroth: " Det var ju lite nervöst!"

(Huddinge vann med 3-2 med Jhonas Enroth i kassen. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

NHL-lockouten rullar på och i kväll (onsdag) kom nästa lockoutspelare in i ruljanserna här hemma då Jhonas Enroth gjorde sin första match i återkomsten till Huddinge. Och det blev vinst 3-2 mot Vallentuna.

-Det gick okej! Det var kul att få spela igen och få känna lite på matchtempo och så. Det var skönt att få förbereda sig inför match och såna smågrejer, det var nyttigt, säger Jhonas Enroth till bloggen.


Två mål fick han släppa in som sagt, det första efter 9.45 då Vallentunas Djurgårdslån Fredric Weigel kvitterade till 1-1, fem minuter och sex sekunder in i andra kom 2-2 av Martin Lundberg framspelad av Fredric Weigel.

-Det var två bra mål så det var inte så mycket att snacka om. Jag är mest nöjd med att vi vann! 

Var det stor skillnad mot att spela där du numera är van att spela?
-Ja det är klart att det var stor skillnad. Men det var ju lite nervöst, det var jättepådrag i Huddinge, jättemycket folk som var där och kollade och som man känner så man vill ju inte göra bort sig! 

Jhonas Enroth har en match kvar på kontraktet med Huddinge vad som händer sedan vet han inte nu, det återstår att se. Men på söndag blir det spel när Huddinge tar emot Nacka där lillebrorsan Mattias spelar:

-Det blir kul säger Enroth med ett skratt, det blir ju lite av ett prestigemöte för brorsorna.
  

Inga kommentarer: