lördag 13 oktober 2012

Gameday! AIK-Luleå

Luleå hemma på Hovet i dag för AIK som fick en tuff match uppe i Coop arena när lagen möttes senast den 22 september.

AIK har haft för vana att börja matcherna med baklängesmål men det senaste mötet med Luleå är faktiskt en av tre matcher den här säsongen där AIK inledde målskyttet.

Då var det Jonas Liwing som nätade 42 sekunder in i andra perioden. Men Niklas Olausson kvitterade efter drygt sex minuter och sedan var det kört. Luleå vann skotten med 38-14 i den matchen. Man får ju hoppas att det är lite mera action från AIK i den här fajten

AIK har som bekant haft problem med skador och till de sedan tidigare frånvaroanmälda Dick Tärnström (diskbråck), Patric Blomdahl (mage) Daniel Josefsson (ljumske) och Fredrik Carlsson (yrsel) sällar sig nu Björn Melin med ljumskproblem.

AIK kör med tre backpar, har ingen extraback men fyra kedjor med forwards. Jag är på Hovet men jobbar åt TT i dag, det blir lite annat efteråt då för mig men jag hoppas kunna lägga ut en länk till TT artikeln och - beroende på vad som händer - även lite bonussnack från intervju och lite om matchen. Vi får se vad som hinns med helt enkelt, TT går ju före eftersom de betalar.

2 kommentarer:

Pelle sa...

Du måste ju bara uppmärksamma Gnagetklacken som är bra i gasen idag och lyfter laget...
"Det var dumt att välja Gnaget" och "En jävla massa bönder" och "Challe Berglund kan inte vinna" var ju tre klassiker.

Marie Hallman sa...

Pelle: De var bra i andra och tredje perioden, Tyst fram till dess men när de väl tog i, då jäklar. Fascinerande