fredag 9 mars 2012

Silly season SSK: Flodqvist förlänger


 (Flodqvist. FOTO GUSTAF BRUNDIN/ARKIV)

SSK fortsätter förlänga med spelare ur nyss färdigspelade säsongs trupp. Den här gången är det Thom Flodqvist, som förlängt med 1+1.

Thom gjorde tio mål och åtta assist den här säsongen. Han var inte nöjd med början av säsongen om jag minns rätt men kom igen bra på slutet då han gjorde de flesta av sina mål.





Thom Flodqvist (10 mål)
16/9 Almtuna (b)  2-2
28/10 Sundsvall (b) 0-3, 1-4
18/11 Oskarshamn (h) 2-1
20/1 Bofors (h) 3-0
1/2 Mora (h) 5-4 (21  sek från slutet)
17/2 Leksand (h)   1-2 (pp1)
22 /2 Oskarshamn (h) 1-0 (pp1) och 2-0
27/2 Rögle (b)   1-2 GWG OT


Så här säger sportchefen Per Nygårds i ett pressmeddelande:

" Det känns alltid roligt när en spelare som växt upp inom SSK:s ungdomsverksamhet utvecklas och etablerar sig i SSK:s representationslag. Thom har under året tagit ett steg till i sin utveckling genom förbättrad fysik vilket också lett till en ökad jämnhet i spelet. Om Thom fortsätter som han avslutade säsongen kommer hans effektivitet och poängskörd att öka. Vi tror och hoppas att han blir en viktig spelare som påtagligt kommer bidra till att SSK når sina mål kommande säsonger."

Thom Flodqvist säger så här i samma pressmeddelande:


"Jag är riktigt glad över att vara kvar i SSK då jag tror på det nya vi har påbörjat och att vi nästa år kommer nå våra mål om att minst gå till kvalserien, men naturligtvis helst till Elitserien. Under säsongen har min offensiva sida utvecklats positivt och det gick bättre och bättre allt efter säsongen gick. Nästa säsong ser jag fram emot att bli starkare på allt, framför allt kanske bli kvickare.´"


4 kommentarer:

Stone sa...

Det har nu gått en dryg vecka sen det troliga blev realitet. Dvs att SSK lyckades med bedriften att missa play-off. Nu måste man ju ändå se framåt.

Det är där du kommer in i bilden. Ingen blogg är i närheten av det du producerar när det handlar om viktig info från SSK-håll. Kan inte du även om det bara gått en vecka ta ett snack med Herr Nygårds?


- Tänkbara nyförvärv? Är han i kontakt med någon/några redan nu?

- Kontraktsförlägningar? Eller räcker det med de han presenterat nu senaste veckan?

- Någon/några som han vet redan nu kommer att lämna klubben?

- Riva något/några kontrakt?

- Matte C, Fredde A, Tim E?

Tack på förhand!

Marie Hallman sa...

stone: Om jag hinner! Är lite mycket under de 3-4 kommande veckorna (måsta dra in degen när jag kan) sedan har jag mycket mer tid.

Mel sa...

SPETS! SPETS! SPETS! är vad som behövs.
Inte bredd. Nygårds. Avgå!

Marie Hallman sa...

Mel. Håller med om att det behövs spets - också. Är förhoppningsvis inte färdigvärvat än dock