torsdag 1 mars 2012

AIK vs Luleå och Timrå vs DIF (uppdaterad)


Nio poäng kvar att spela om inför kvällens omgång men redan slutspelsklara AIK möter Luleå hemma på Hovet och kan jobba på att bygga ett skönt flyt i spelet inför kvartsfinalerna.

Markus Svensson  står i mål, Niklas Lundström är backup.Enligt uppgift ska Fasth ha sträckt ljumsken på morgonvärmningen.
Är lite oklart om det stämmer, ska lyssna lite efteråt och se hur det ser ut. Kan ju annars vara ett bra tillfälle att hålla igång en andrekeeper till slutspelet.

Djurgården är i Timrå och jagar poäng i förhoppningen om att öka ut luckan ner mot Linköping som tagit över kvalserieplats nummer ett. Redan kvalserieklara Timrå ställer Joakim Lundström i mål. DIF har Wesslau. Som vanligt.

Djurgården har tre raka segrar, varav två har kommit på straffar. Senast DIF vann tre i rad var runt jul då man vann på straffar mot AIK och sedan tog tre pinnar vardera mot Linköping och Timrå. Vinst i kväll så har DIF fyra raka för första gången på säsongen. Snacka om att det skulle behövas.

Wesslau har för övrigt hållt nollan två gånger den här säsognen, båda gångerna mot Timrå... vore ju bra med en tredje gång. Så här har det gått hittills i mötet mellan DIF och Timrå:

24/9 Timrå (b), vinst 5-4, Wesslau mål  87% (DIF vände och vann med 29 sekunder kvar till full tid)
5/11 Timrå (h), vinst 3-0, Wesslau i mål 100 %  
17/1 Timrå (h) vinst 3-0, Wesslau i mål 100 %  
28/12 Timrå (b) vinst 7-3, Wesslau i mål  88,0 % 

Jag är på Hovet, kommer grejer senare i kväll. Gör även ett försökt att ringa någon i Djurgårdens spelarbuss, vi får se hur det går. 

Inga kommentarer: