lördag 26 november 2011

SSK vs Almtuna

SSK har fått stuva om lite på grund av skador inför eftermiddagens möte med Almtuna. På backen saknas Andreas Hjelm och Fredrik Sonntag. 

Ersätter gör 19-åringen Oskar Drugge och 18-åringen  Gustav Björklund som spelat tio matcher (eller i alla fall varit ombytt är lite osäker på istiden där) i Västerås den här säsongen innan han lämnade VIK för SSKs J20.



Björklund var uppsatt för 14 matcher med VIK förra säsongen också så han har förhoppningsvis tillräckligt med erfarenhet. Drugge har däremot inte spelat i HockeyAllsvenskan förr så för honom blir det debut. Han spelar fram en hel del i J20 får se om det kan bli någon assistpoäng här med kanske?

Alexander Ytterell som fick en lårkaka senast är med i laguppställningen. Det är även Christopher Blid som det fanns skadefunderingar kring. Tony Lagerström saknas däremot. Han fick ju ett skott på foten senast och är inte med.

Jag hinner inte vara på matchen och har en del annat stök och bök också, men ska försöka ringa någon efteråt. Kan inte lova för jag sitter så jävulskt tajt till. Vi får se. Blir det så blir det en bonus.

Inga kommentarer: