torsdag 17 november 2011

Jhonas och de andra: Första torsken för Enroth och Bowling med Landeskog (video)


 (Förlust senast, ny match på gång i morgon. Foto: www.hockeymedmariehallman.se/arkiv)

Sex vinster på sina sex första matcher från start den här säsongen.  Sedan kom första förlusten för Jhonas Enroth när Buffalo förlorade med 3-5 mot NJ Devils.

Förlusten var för övrigt Jhonas första under ordinarie speltid på de 15 senaste matcherna och han fick lämna isen efter 9.33 av tredje, då tredjekeepern Drew MacIntyre byttes in.  Vid bytet hade Jhonas släppt in fem mål på 19 skott.


-Jag var inte bra nog. Jag är oerhört frustrerad, det var en riktigt dålig match från min sida, säger Jhonas Enroth till Buffalos hemsida.

Efter torsdagens träning fick han en fråga om han kollar igenom matcherna på video och lär sig något av dem, men gårdagens  torsk åker direkt i papperskorgen.

-När det blir en sån match så vill jag inte titta på den alls. Jag vill bara glömma den och tänka på nästa match. Det har funkat bra hittills så förhoppningsvis funkar det framöver också.

Jag mejlade lite med Jhonas innan den här matchen och det verkar som han trivs och försöker njuta så mycket som möjligt av hela situationen men att det är väldigt mycket matcher att fokusera på också. Bland annat en i morgon, Miller är ju knockad av en hjärnskakning så jag antar att Jhonas spelar då också.

**
Marcus Krüger får fortsatt mycket speltid i Chicago. Gjorde en assist i går, när Chicaco vann med 5-1 över Vancouver.

**
 Gabriel Landskog får också mycket istid. Inga poäng från honom de tre senaste matcherna dock. Men det finns en småkul bowling (!) video med honom på Colorados hemsida som ni kan se här på bloggen också


Skön kommentar där om att svenskan lyser igenom när han går igång I båset!

**

Mark Owuya är tillbaka i Marlies (efter att ha varit i EC) sedan några veckor tillbaka. Inledde den sejouren med att bänka i fyra matcher, fick komma in i sista perioden i den fjärde matchen och gjorde det bra och fick sedan starta tre matcher på rad. Efter det blev det en ny match vid sidan av. Men Marlies spelar tre matcher i helgen, förhoppningsvis får han spela då!


Inga kommentarer: