torsdag 27 oktober 2011

Timrå vs AIK

AIK är också igång efter ett minst sagt märkligt veckolångt uppehåll, märkligt på så sätt att det mest bara är DIF och AIK som vilat inga andra. Det kompenseras sedan med ett mastigare spelschema för Stockholmslagen. Strange. Men så är det.

Gnaget är upp i Timrå och möter laget med samma namn. Jumbon Timrå har blivit utsedda till någon slags seriens slagpåse i media men tittar man på tabellen så är det inte så långt i från AIK på tiondeplatsen.



AIK har samlat i hop 18 poäng på 14 matcher, Timrå har tagit tolv pinnar på 15 matcher. AIK har fyra segrar vid full tid, Timrå har två och med tre poängssystemet går det fort så AIK måste nog rycka upp sig nu för att inte riskera att köra fast i bottenstriden.

Det saknas tre spelare i laget (förutom Linus Videll då som ju sålts till KHL) , det är Fredrik Carlsson som fortfarande lider av sviterna från sin andra hjärnskakning för säsongen, Patrik Nemeth fick ett skott på foten på en träning häromdagen och David Lillieström Karlsson (som varit lite sjuk under uppehållet) spelar med J20 den här veckan.

Christian Sandberg som har haft problem med en höftböjare är däremot tillbaka så för honom kom ju uppehållet lägligt.

AIK har Viktor Fasth i mål, Timrå har Stefan Ridderwall enligt Swehockey och stämmer det så blir det ett litet målvaktsminiderby ;)









Inga kommentarer: