fredag 21 oktober 2011

SSK vs Rögle

Kommer väldigt sent det här inlägget... men hemmamatch är det hur som helst för SSK under fredagskvällen.  Rögle gästar och Ängelholmslaget ligger lite oväntat på en 10 plats efter elva spelade matcher.

Jag skriver oväntat då Rögle har kvar större delen av det lag som gick bra i andra halvan av kvalserien i våras och faktiskt var och nosade lite på elitserieplatsen.



Men det var då, nu har man tre segrar och fyra förluster vid full tid, har fyra oavgjorde som sedan slutat med en vinst på övertid, två förluster på övertid och en seger på straffar. Målmässigt har man mäktat med 35 kassar framåt och har släppt in lika många.

SSK ställer upp utan Robert Sabolic, vet inte varför, kanske får han vila handen nu när SSK har fullt lag och måste ställa över en forward. Visste inte om att han inte skulle vara med så jag frågade aldrig Nygårds när vi pratades vid om Hansson, tyvärr. Sorry för det.

SSK har för övrigt Sebastian Idoff i mål, Rögle har Jonas Fransson som var bästa målvakt i Hockeyallsvenskan förra året men som varit mer mänsklig i år och just nu ligger tia i målvaktsligan.









Inga kommentarer: