fredag 24 juni 2011

silly season SSK: Putte Carlsson

SSK hoppades att tvisten med Patrik "Putte" Carlsson skulle vara löst till midsommar. Det är den inte.

Det är klubbens ordförande Jan Bergman som håller i ärendet - som handlar om han har kontrakt med SSK eller inte efter degraderingen. SSK hävdar att han har det, Carlsson och hans agent hävdar att det inte gäller och vill istället signa med HV71.


När parterna inte kom överens tog SSK fallet till Svenska Ishockeyförbundets skiljenämnd och där ligger det fortfarande.

Jag kollade läget med Bergman i går torsdag. Han satt lite dumt till och svarade därför så här i ett sms:

- I Puttefrågan inget nytt. Det ligger hos skiljedomaren. Vi har svarat för flera veckor sedan men tydligen har inte Patrik/agenten inkommit med svar. I alla fall inte i förrgår(= tisdag, Maries anm).

Så då vet ni som undrade. Lite trist att det inte händer något, dels för Carlsson som ju säkert vill lägga allt fokus på kommande säsong och trist för SSK som behöver veta hur det blir och om man måste ersätta Carlsson med en ny spelare eller inte.

Jag vet inte vad som  händer om Carlsson/agenten inte svarar och med tanke på att det är midsommar så är det inte läge att sitta och ringa och rådda just nu heller men jag ska se kommande vecka om det går att få tag på åtminstone agenten då. Lovar inte att det går men jag ska försöka i alla fall.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Marie! Trevlig midsommar.

Higginz sa...

Tack för den senaste informationen i PC-affären. Hoppas att det löser sig så att SSK får pengar, och PC får spela i HV.

Trevlig Midsommar!

Marie Hallman sa...

anonym och Higginz Tack själva och ha en fin midsommar allihop! :)

Anonym sa...

Enligt hockeybloggen filipjacobs.blogg.se så var både Patrik Carlsson och Oliver Ekman-Larsson i Leksand igår..

Marie Hallman sa...

anonym: jo men det kan man ju vara utan att det är något på gång. Speciellt Oliver Ekman Larsson som har spelat där och säkert har kompisar där. Och hur många är inte i Dalarna i midsommar? Sedan räcker det väl med att säga Fernholm. Som "sågs" i Växjö när han var i Linköping. Att slänga ur sig att folk har setts än här än där i semestertider känns minst sagt oseriöst. Krävs lite mer för att jag ska gå på det i alla fall.