tisdag 31 maj 2011

Lassen: "Jag ser fram emot en säsong till i Djurgården"

(Lassen bara skrattar åt alla rykten. FOTO: ANDREAS GRANDIN)

Djurgårdsbacken Stefan Lassen har också varit en ryktenas man. Envisa uppgifter har gjort gällande att han dels är på väg till Malmö, dels Leksand och nu senast Borås. Men allt det där bara skrattar han åt:

-Jag har sett det där jag med men jag fattar ingenting. Jag har kontakt med Djurgården, tränar där nu och ser fram emot en säsong till i Djurgården, säger Lassen till bloggen.


Det allra senaste ryktet, det om Borås kommer sig av att hans bror Lasse Lassen sägs vara på väg till just den klubben:

-Ja jag har då inte skrivit på vad jag vet, i alla fall, ha, ha. I såna fall har han skrivit på för mig också, skämtar Lassen med ett stort skratt.

Så du kan dementera alla de där ryktena?
-Ja absolut. Jag har kontrakt med Djurgården, har inte pratat med någon annan och som det är nu så är jag kvar i Djurgården. Jag ser fram emot att spela här en säsong till, jag har haft skitkul här så jag tränar på och kämpar på inför nästa säsong.

Vad tycker du om alla rykten som går? Och att de går till att börja med?
-Nä men vad ska man säga. Det är sånt som händer, det har hänt tidigare med,  och inte bara mig. Det går rykten om alla spelare, både i hockey och i fotboll, det är sånt som händer.

 Har du pratat någonting med Djurgården om att bryta kontraktet eller om någon utlåning?
-Nej, vi har inte pratat någonting alls om såna grejer. Vi har haft ett snack efter säsongen, som de har med alla spelare men inte mer än så.  Sedan har jag inte varit hemma så mycket jag har ju varit på VM och lite i Danmark också. Men jag har kontrakt med Djurgården och det är här jag ska vara även nästa säsong. Det är allt jag vet och det är allt jag har fått veta av Järlan (Janne Järlefelt, sportchef), Tommy (Engström, klubbdirektör) och min agent också, slår Stefan Lassen fast.

Innan vi lägger på, passar jag på att gratta till vinsten i paddlingen häromveckan. Den där ute vid Vaxholm, där Mario Kempe konstaterade att ”Dansken, Lassen vann. Han var skitduktig!”

-Ja, ha, ha det var skönt! Jag har paddlat lite tidigare, mamma och pappa har en sommarstuga så där har jag paddlat lite förr.  Så det var skönt vinna, för mitt danska lag, att få visa lite stolthet för Danmark, ha, ha.


10 kommentarer:

Metal Machine sa...

Ursäkta ohövligheten, Stefan, men sanning att säga ser supportrarna inte fram mot en ny säsong med dig.

Om du nu ska stanna är det din förbannade plikt att se till att vi ändrar oss på den punkten.

Marie Hallman sa...

metal machine: Känns lite hårt det där tycker jag. Håller inte med dig om att han är så risig men visst måste han höja sig och det tror jag han är medveten om själv också.

Anonym sa...

Håller ´med Metal Machine. Jag mådde jätte dåligt förra året när han var inne på isen, nästan varje gång. Alla gånger förutom när han spelade FW de var den ända gången som det gick hyfsat... Vill han inte bli bänkad i år igen så måste han höga sig x10

Marie Hallman sa...

anonym: ouch, ni är hårda mot honom! Jag tycker han har mycket att jobba med men så usel som ni tycker håller jag inte med om att han är. Men visst måste han höja sig, absolut.

richardlj sa...

Kyle e klar för 2 år!!!! Jaaaaa....

Erixon sa...

Kyle K, Daniel T, Anderas H, Claesson, Printz, BomBom måste vara ligans bästa backuppsättning?
Fruktansvärt starkt.

Anonym sa...

Hahha Erixon, jag bara älskar att du inte ens räknade med Lassen hahahahha. Om bombom blir jämnare och slutar dra på sig piss utvisingar så kan det bli väldigt bra tror jag! :)

viktor. sa...

Värvningen av Kyle kommer bara göra Lassen till överflödig. Har sagt det förut och säger det igen, Lassen spelar inte i DIF nästa säsong.

Marie Hallman sa...

Vi får väl se vad det blir. Men den som tror att det frigörs några jättesummor om Lassen drar tror fel. Så välbetald är han inte.

Metal Machine sa...

Marie: Nej, jag tror inte heller att Lassen tjänar några större pengar. Men jag ser hellre att vi gör oss av med honom och sparar några ören, än att han blir en onödig kostnad. Har en bra känsla kring Gustafsson. Tror att han kan vara med och utmana om en plats till hösten.