tisdag 5 april 2011

silly season AIK: Tvillingarna Ahlström nära kontrakt


 (Victor och Oscar Ahlström på en av de få bilderna jag har där båda är i bild samtidigt...  denna är  från festen efter avancemanget förra året. Foto:www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)
  
Om jag hade varit Anders Gozzi så hade jag skrivit kontrakt med Victor och Oscar redan innan säsongen tog slut. Men än är det inte klart däremot är det nu nära, nära en påskrift säger en källa nära Gnaget som jag har pratat med.

Det är en förhandling i gång mellan klubben och tvillingarna, som ni kanske har läst i annan media. Detta trots att flera andra elitserieklubbar har visat sitt intresse och har varit där och ryckt i "brorsorna" men de vill gärna vara kvar i AIK och Stockholm och så verkar det bli.

En välinformerad källa nära AIK säger att det nu bara är formaliteter kvar att snacka om och sedan är det klart.

Jag ringde och frågade tvillingarna om detta stämmer men de ville, av hänsyn till pågående förhandlingar, varken bekräfta eller dementera uppgifterna.
-Vi förhandlar, det är ju ingen hemlighet, men hur det går vill jag inte kommentera förrän vi vet om det blir något kontrakt eller inte, säger Victor Ahlström.

Men, min källa är hundra procent säker. Twinsen blir kvar. Bekräftelse från klubben lär komma innan veckan är slut.

4 kommentarer:

Jack sa...

Härligt!! Nu måste Gozzi bara hitta en lämplig lekkamrat till brorsorna. Rosén kanske?

Gnagarlunga sa...

Lysande ! Sedin-brothers pass upp !

Marie Hallman sa...

Jack o Gnagarlunga: Känns bra och rätt av AIK. :)

Lakritsbiten sa...

Nu är veckan nästan slut, och har inte sett något kontrakt än. Konstigt att din källa kan vara 100% säker när varken Gozzi eller Ahlströmmarna är det. Förresten så sörjer jag fortfarande Engblom. Känns riktigt trist att han inte får fortsätta. Just nu känns det som om jag hoppar över årskort pga av det :( Gjorde Gozzi verkligen rätt där?