måndag 28 mars 2011

Vinst på beställning

Match mot Växjö i Lakerdoome i kväll. Kul namn på arenan men ska det bli en kul match för SSK-supportrarna så krävs vinst.

Modo möter Rögle hemma och man kan ju inte räkna med samma flyt som förra matchen så Modo lyckades tappa lika många pinnar som SSK mot Ängelholmslaget men då borta.



Just nu är det ju faktiskt Modo som är trea, men Övikslaget är ju bara en pinne efter och ska SSK slippa en magsårsmatch i sista omgången där uppe så gäller det att ta fyra raka segrar nu. Vid full tid. Vilket så klart inte är så lätt att göra på beställning men det finns inget annat med tanke på hur tajt det är i tättrion och hur bra Växjö har gått så här långt.

Växjöspelare som Steve Saviano, Oscar Alsenfelt, Josh Soares och Dustin Johner var precis så bra som befarat senast och de lär vara på hugget igen. Å andra sidan har ju SSK ett gäng tunga namn som har mer att ge, dags att göra det nu.


Jag följer matchen hemifrån, försöker ringa någon efter matchen.

5 kommentarer:

Pelle sa...

Ja det gick ju bra....
Jag tycker Södertälje Sport ska skicka en tacksamhetens tanke till Rögle som vann borta mot Modo och som gör att Södertälje Sport fortfarande är tvåa.

Hoppas innerligt att Södertälje rasar ur, vore kul att få upp både Växjö och Rögle :-) Vi behöver fler lag från den regionen i högsta serien.

Marie Hallman sa...

Pelle: Jag hoppas innerligt att SSK blir kvar. Och om du tror att Växjö är så väldigt mycket roligare så har du fel. Det är inte sprittande offensiv hockey som Växjö har bjudit på precis.

Pelle sa...

Marie: Såg du gårdagens match? Det var ju Växjös sprittande offensiv just som fällde Södertälje.

Anonym sa...

Jag gillar bortamatcherna i Södertälje och det är den enda anledningen till att jag vill att de klarar sig kvar.

Marie Hallman sa...

Pelle: Visst, Växjö gör det bra men den totala kollaps som drabbar SSK efter period ett - som SSK dominerade totalt - är inte växjös förtjänst utan bara så jävla dåligt av SSK som lag. Sedan drog Växjö nytta av kollapsen och öste in lite mål där.

anonym: ah alltid något men jag tycker de bör vara kvar även av andra skäl.