söndag 6 februari 2011

Tvärnit i Gävle

Märkligt det här hur ett lag kan vara så bra som DIF var i torsdags mot Färjestad och så bara pang tar det tvärstopp två dagar senare mot Brynäs.

Jag satt kvar på Hovet och skrev grejerna åt Expressen, när jag var klar hittade jag Mika Zibanejad vid plexiglaset, tittandes på en b-juniormatch mellan DIF och Färjestad.
Han hade precis kommit hem från Gävle och konstaterade att Brynäs hade - som vanligt när det gäller matcher mot just DIF - täppt till bra så att Djurgården inte fick igång sina anfall samtidigt som Djurgården stått alldeles för stilla när Brynäs anföll.

2-1 vinst för Brynäs alltså och även om det är fem pinnar till nionde platsen och sju poäng ner till kvalserieplats så är det som Mika konstaterade när vi snackade lite om kommande derbyt att "Den matchen bara måste vi (DIF) vinna"

Jag var lite för trött och oförberedd så jag gjorde ingen intervju med Mika, försöker följa upp matchen under söndagen i stället. Det påstås att Marcus Nilson var petad, jag ska se om jag får någon att svara på det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja enligt många rykten var han petad. Han har varit sjukt dålig och allmänt slö!

Marie Hallman sa...

anonym: Han har ju framför allt varit sjuk hela vintern. Jag ser reprisen nu och där säger micke johansson att han "inte är i fysisk form för att ta en plats" och det är väl så petad som man kan bli. typ. Intressant.