onsdag 9 februari 2011

Skadekoll AIK: Johan Andersson


(Johan Andersson hoppas på isträning framåt helgen. Foto:www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)


Johan Andersson vred ju till knäet i matchen mot SSK i lördags.
Jag har pratat lite med honom nu i dag tisdag och han berättade att han inte har kört någon is och bara rehab sedan dess men att:


-Knäet blir bättre dag för dag. Jag hoppas gå på is framåt veckoslutet, det är tanken.

Johan har ett skydd på knäet men det är inte helt säkert att han kan vara tillgänglig för spel till derbyt ändå, med tanke på att han missat en del träningar. Men det vet han ju lite bättre efter helgen, jag ska kolla då.

Jag passade föresten på och frågade Johan om hans kontrakt. Det går ut sista april och är AIK intresserade så är signalen glasklar från Johans håll i alla fall:

-Ja jag vill stanna i AIK - om jag får, säger han.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie

Skönt att det verkar som att Johan är på väg tillbaka. Kan du inte vid tillfälle kolla lite med Gozzi hur de tänker runt kontrakten för nästa år, väntar de och ser hur det går först eller? Såg att AIK idag förlängt med Fasth, så det skulle också vara kul att höra om....Tack för en kanon blogg.

En av många hockey Gnagare

Ross sa...

HEj Marie,

Vill också passa på att tacka för ditt engagemang i hockeyn, i mitt fall vad gäller AIK.

Har du nån koll på läget med MacDonnell?

Hans sa...

...och vi vill gärna ha Johan kvar!!

Tack Marie!

P.S. Är också lite nyfiken på Kent. Det har varit tyst om honom länge (vilket tyvärr ofta är ett dåligt tecken).

Marie Hallman sa...

anonym: hej, jag försökte få Gozzi och berätta lite om vilka som var på gång men det enda han ville säga var att de pratar med Johan och att Bång nog blir klar i dagarna. De jobbar ju utifrån tanken att man är kvar i elitserien, sedan skriver man som standardgrej i en elitserieklausul i varje kontrakt. Dels för spelarens skull och dels för att AIK inte kommer att ha råd med de kontrakt som skrivs nu om det blir allsvenskan. SÅ det är bara hålla tummarna för att det inte blir det, skulle det hända får Gozzi börja om från början med alltihop, ingen höjdare om man säger så.

Ross: Tack! Och tack för att du läser :0) Var lite dag för dag för McDonell, se inlägg högre upp.

Hans: Tack själv! :0) Står mer och Johan och Kent i inläggen ovanför. Blev lite råddigt i dag, därför det kom lite pö och pö istället för i ett samlat inlägg