onsdag 9 februari 2011

Gozzi " Josh kommer finnas med i laguppställningen på derbyt"


(MacNevin kommer finnas med på laguppställningen på derbyt om inget oförutsett händer. Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


Det är fler än Johan Andersson som är/  har varit osäkra till spel i AIK inför derbyt.
Jag fick tag på sportchefen Anders Gozzi som sa så här om resten:


Josh MacNevin:
- Han kör också för fullt och rent medicinskt kan inget hända med benet, det är inte så det kan gå av igen på grund av den gamla skadan utan det är bara smärta som styr om han kan köra eller inte. Han har ont nu när han kör men han kommer ha ont om två månader också så... han kör för fullt.  Och han kommer att finnas med på laguppställningen på derbyt, sedan får vi se hur mycket han kan köra och hur mycket istid som det blir.
 
Daniel Bång:
- Kör för fullt, han kommer att vara med på derbyt.

Kent McDonell:
- Han är det mer dag för dag på så där får vi se hur det blir.

När jag ändå hade Gozzi på tråden passade jag på och fråga om en märklig grej jag såg i ett hockeyprogram på tv förra veckan.
Jag minns inte om det var SVTs hockeykväll eller TV4s late night men det handlade om en utökning av elitserien och där pekades AIK ut som ett av fem lag som inte vill ha 14 lag.

Kändes märkligt då, för det har man velat förr och när jag berättade det för Gozzi blev han upprörd. Det som uppgavs i programmet var nämligen fel då AIK VILL ha en utökning.

- Ja vi vill ha 14 lag, vi tycker absolut att man SKA utöka till 14 lag! Vad de fått det andra i från har jag ingen aning om, ingen har frågat mig i alla fall.

Jag passade även på att fråga hur det går med övriga kontrakt i laget. Och där är läget att AIK fortfarande snackar med Johan Anderssons agent. Man är "inte klara där än" .
När det gäller Bång så kommer man gå ut officiellt när det är klart men det lutar åt att han också skriver på i veckan.

Alla kontrakt har för övrigt elitserieklausul, vilket är en standardklausul som finns i alla elitserielagens kontrakt, berättade Gozzi.

8 kommentarer:

Tompa sa...

Återigen bra jobbat Marie.
Tack för infon :)

Sophia sa...

Tack för din stenkoll som uppskattas mycket, speciellt nu när det inte är matcher och man får en naturlig koll på alla frågetecken! Hoppas på Kent på tisdag..

Anonym sa...

Underbart! Tack ännu en gång för all info Marie!

Erik sa...

Jag har följt den här bloggen i flera år och som AIKare har du varit den absolut bästa att redogöra läget i laget. Jag är så grymt tacksam för att du driver denna blogg och hoppas du kommer fortsätta göra det lång tid framöver!

Marie Hallman sa...

Tompa, Sophia, anonym coh Erik: tack snälla, det värmer :0) Och tack för att ni läser.

Anonym sa...

Du får med det vi undrar.
Väldigt läsvärd blogg!

Daniel Bång han e på gång...

Anonym sa...

Bryta sken och vadben och vara tillbaks efter tre månader... hur fan är det möjligt. Måste vara en kraftig stukning det handlar om..

Marie Hallman sa...

anonym: Tack: :0) det värmer.

anonym: ja killen har bra läkkött. Men sedan har han ju verkliegn jobbat med rehab både egen träning coh laser, massage och gud vet allt vad naprapaten har gjort och det underlättar så klart jämfört med om man bara väntar på att det ska bli bra. Han har en sjukt het vilja josh!