tisdag 15 februari 2011

Bäst i stan?

Femte derbyt och ja... alltså jag får mest ont i magen. Och då tänker jag inte bara på oron för bråk, nu är det ju detektorer uppsatta som ska känna av både pyroteknik och vapen och åklagare finns på plats även idag så förhoppningsvis blir det lika bra på läktarna som senast.

Tabelläget ger ju däremot mest ångestkänslor inför ett sånt här derby.
Jag vill, trots att ingen tror det, verkligen att det ska gå bra för alla tre 08-lagen och i ett derby kan det ju inte bli så.

Inte blir saken bättre av att både AIK och Djurgården är i behov av poäng. Jag hade ju hoppats att något av lagen skulle ligga bättre till så det kändes mer okej om det lag som låg bäst till förlorade men nu är det mest magsår från första nedsläpp och framåt.

En extra clou på matchen är ju att förre NHL-stjärnan Georges Laraque är i Stockholm och tänker sig stå i klacken. Han landade vid fyratiden enligt sin egen twitter, ska bli intressant att se om han hinner fram. Köerna är ju inte att leka med varken i trafiken eller vid insläppen.

Jag är hur som helst på Globen. Jobbar bara för bloggen i dag så det blir lite noterat och snack från vardera laget i natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du får upp nåt under natten, Marie. Sitter här och väntar. :)

Aftonbladet och de har ju bara en massa kommentatorscitat som man redan hört (kikade på tv idag). Du brukar ju bjuda på personliga intervjuer med grabbarna ochdet är såklart högintressant. :)

Grattis Mark och övriga som gjorde en fin kämpainsats!

Jojo

Marie Hallman sa...

Jojo: jorå det tog lite tid, matchen tog ju en evighet. Men det tar en liten stund, så hopppas du inte ska upp tidigt ;0)

Anonym sa...

Oh nice, nu ska jag läsa! :)

Nejdå det är lugnt, jag är alltid uppe om nätterna och kikar NHL och sådär. Men dina DIF-texter är såklart det som är roligast. :)

Jojo

Marie Hallman sa...

Jojo du är galen! ;0) Och i dag tog det extra tid, när matchen nästan tog en timme längre än vanligt också. Hoppas du fick lite sömn, nu ska jag knoppa.