fredag 21 januari 2011

Widing!

Två mål av Daniel Widing som nu har börjat få ordning på målskyttet och plötsligt är uppe på nio kassar. Den sista mot Färjestad kom med sju sekunder kvar till full tid och fixade förlängning. Som blev straffar. Där avgjorde John Norman.

Kul att a)Widings målsinne vaknat till liv igen och b) att DIF ny vänt trenden att torska så fort man passerat övertid till att vinna. Var andra raka straffsegern. Kul också att c) Ridderwall tog alla Färjestads straffar och enligt rapporter från Karlstad gjorde en bra match.


Mer om det kommer under fredagen. Tack för tålamod!

8 kommentarer:

Pelle (JK i Norrland) sa...

Hej, ja jätte skönt att det börjat lossna för widing, och precis som du skrev ang förlängningar så trodde jag ett tag att det var en sjukdom som aldrig verkade försvinna, nåt nytt gällande Ekman's välmående? Tack för den bästa hockey journalistiken!

Erixon sa...

Riddarn var bra men skulle ha tagit trean för att få mycket väl godkänt.
Jag håller dock honom som förstemålvakt fn, men det är jag nog ensam om!

Jerker sa...

Riddarn gjorde en bra match fram till deras tredje mål ja som han fumlade in. Förstår inte varför difs målvakter inte kan göra matcher utan att strula till det någon gång under matchen.
Andra målvakter gör också enkla missar men då sker det i typ var femte match eller så. Difs gör det i VARJE match. En ny keeper borde vara högst på listan över förstärkningar inför slutspelet.

Anonym sa...

Marie tror du Dif kommer försöka förlänga med widing?

Anonym sa...

Räddade Riddarn verkligen alla fbk:s straffar? Gick inte två utanför?

Han var bra tills han släppte in trean.

Även om Owuya känns oseriös ibland så är han nog en stabilare målvakt än Riddarn.

Wayne sa...

Anonym

Mark Owuya är så långt ifrån oseriös man bara kan komma.

DIFThom sa...

Måste bara flika in och hålla med Wayne här, Mark är oerhört seriös på alla plan och utstrålar inget annat heller för den delen. Det är dags för folk att släppa tanken om "idol-Mark" nu.

Stefan var ok igår, men Mark är på god väg att göra en Wesslau nu, synd bara att han blev skadad för det verkade som om han höll på att få upp ångan ordentligt!

Marie Hallman sa...

Pelle : hej! ja ett tag var det ju helt absurt, får se om de kan hålla i det här nu. Har inte hunnit kolla om Ekman ska försöka komma i håg att göra det i morgon. Tack för pepp också,och för att du läser :0)

Erixon: det bästa vore ju om de var på topp båda och slogs om det... ja inte bokstavligt då men med sitt spel. Hoppas det blir så nu.

jerker:fumla håller jag inte med om men det var kanske ett skott han borde ta men jag tycker nog att de flesta målvakter har något mål per match som de "borde" ha tagit men så är de ju människor och inte robotar också.

anonym: ingen aning faktiskt.Han stärker ju sina kort nu men jag vet inte vad han vill själv heller riktigt.

anonym: det där är väl en sak man kan diskutera, man kan ju säga att Riddarn stör och därmed styr utespelaren att skjuta bredvid också.

anonym,stehfan och DIF thom: jo men det är som Stefan och Thom säger, Mark är sjuk seriös. Jag har försökt övertala honom att göra en grej om det,finns en lite kul story där att berätta men han vill inte, tycker att det blir för mycket fokus på honom istället för laget men seriös är bara förnamnet kan jag säga.