söndag 7 november 2010

Tung torsk - med tennissiffror för SSK

Tung, tung torsk för SSK mot HV71. Hela 6-1 och hade inte Matte Carlsson gjort ett ryck i sluminuten så hade SSK blivit nollade.

Alltså... nu var Linus Videll, Jocke Eriksson, Petri Pakaslahti, Robert Carlsson och Martin Chabada borta men ändå. Det här håller inte. Inte om man har tänkt sig något annat än kvalserien då.

Frågan är ju vad SSK ska göra, än finns det ju faktiskt all möjlighet att gå ikapp. Se bara på AIK som har gått från jumbo till sjätteplats på ett par veckor. AIK tog femte raka och man undrar ju vad som hindrar SSK från att göra detsamma.

Men, men, ska sova nu så tar vi tag i SSK under söndagen.

6 kommentarer:

Anders sa...

Det finns ingen vinnarmentalitet hos SSK. Dessutom har man skräp i båset. Poppe övertygade inte förra säsongen och ändå fick han fortsatt förtroende. I år har han ett bättre lag på papperet, förutom på målvaktssidan, där det inte har förstärkts alls, men ändå lyckas han inte. Poppe har inte kompetens nog att skapa ett framgångsrikt vinnarlag på sikt. Det är den krassa verkligheten som ssk:arna inte vill höra talas om och som viftas bort som "okunskap" när man hävdar att Poppe inte har erfarenhet nog att vara elitserietränare.
Snälla, ta av er skygglapparna och se verkligheten!

Marie Hallman sa...

Anders: ja jag vet fan inte vad man ska säga snart. Har funderat och funderar fortfarande på vad som inte funkar. Förlora kan alla men det är det här att det inte vill lyfta ordentligt någon gång som bekymrar mig. Tre raka sedan torsk typ. Varför går det inte att få längre vinstsviter, förlustsviterna kan ju uppenbarligen bli hur långa somhelst för SSK.

Larry sa...

Sist och på väg mot kvalserien. Vad ska Kent Fredriksson säga nu???? Han som hela tiden tjatat om lagets förträfflighet och tippade dem på slutspelsplats hos Svenska Fans. Hela Sverige skrattar!!!!

Marie Hallman sa...

Larry, så ja, lite ödmjukhet nu! Det kan skita sig för alla. Och säsongen är långt, än är det inte kört för SSK men visst det ser inte bra ut. Det gör det inte.

Anonym sa...

Men ge er för fan!!! Tant Hallman har fått hybris? Skiljer det så djävla mycket poäng att din fjantiga oro är befogad?
Är så in i helvete less på alla djävla gnäll spikar och första sig påare som tror sig veta massor om hockey för att man tittar eller skriver om den. Är man i media ska man fundera väldigt noga innan man piper..
Skriv om ditt älskade DIF om du mår så dåligt. Vad är ditt bidrag till lyftet med den energi du försöker skänka? Ser en dålig trend hos dig, du är plötsligt som alla djävla andra journalister!

Missat att Enroth vunnit i kassen med Buffalo för att du vältrar dig i SSKs misär!

RYCK UPP DIG HALLMAN!

Marie Hallman sa...

Anonym: eh, jag förstod inte ditt inlägg rikigt.
Hade för övrigt tänkt skriva om Jhonas men har inte hunnit pga att det kom in ett oplanerat heldagsjobb. Har försökt ringa Jhonas dock, men inte fått tag på honom . ska försöka mejla istället. får se om han svarar. Tänkte skriva om det i morgon måndag, är helt trött i skallen nu. Måste sova. ska bara svar på kommentarerna först. Men tack för din åsigt.