söndag 17 oktober 2010

Skilda världar i norr...

... SSKoch AIK var på isen också.

SSK var hårt brandskattat av skador, förlorade med 0-2 mot Skellefteå men med tanke på utgångsläget så är det förvisso tråkigt att förlora men inget att skämmas för. Tvärtom.

Riku Helenius fick chansen, snacka om mardrömsläge att komma in i men han tog 26 av 28 skott. Bra där!

AIK tog sin första trepoängare borta, 4-1 mot tabellfyran Timrå. Starkt. Det nyvunna självförtroendet från senast hängde uppenbarligen med upp till Timrå. Kul, nu kan inte Bladets Tomas Ros få rätt i sin spådom inför säsongen hur han än försöker få till det. Sämre än Väsby blir AIK inte.

Jag ska försöka få tag på någon i vardera lag under söndagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie ! Fruktansvärt läsvärd blogg som jag heller läser än sportbladets hockeyblogg alla dagar i veckan ! Men vad tror du om DIF:s chanser att få Mika Hannula nu när han fick sparken i ryssland? finns det utrymme och pengar för han ?

Marie Hallman sa...

Anonym: Tack för beröm!! Det värmer. Jag tror faktiskt inte att de är intresserade. Finns varken behov eller pengar till det nu. DIF har ju dessutom ett överflöd av forwards så det ska vara om det skulle komma många skador i såfall men samtidigt så är väl Mika skadad om jag förstått rätt? Jag kan tänka mig att han får rehabträna med dem om han vill. DIF brukar vara generösa där men jag tror inte att de har några tankar på att ta in honom i dagsläget i allafall.