söndag 31 oktober 2010

Skadekoll SSK ( Pakaslahti) & DIF (Nilson och Ridderwall)

Hann kolla läget lite med Pakaslahti som ju gjorde ett besök hos en kirurg i fredags.
Förhoppningen var att kirurgen skulle hitta vad som är fel, om det är ett sportshernia (en slags åderbråck i magmuskeln) och operera det eller se vad det är för problem med ljumskarna och fixa det.

Men beskedet blev:
- Ingenting. Han hittade ingenting. Det fanns inget att hämta hos den kirurgen. Han kunde inte säga vad som var fel eller vad man ska göra, säger Pakaslahti.

Vad gör du nu då?
- Jag vet inte, vi får försöka kolla med någon annan kirurg och se om det går att hitta vad som är fel. Det är så oerhört frustrerande det här, sa Pakas och lommade ledsen iväg mot omklädningsrummet.


Sjukrapporterna från Djurgårdens sportchef Janne Järlefelt angående Marcus Nilson och Stefan Ridderwall var desto mer positiva.

* Ridderwall  kör enligt Järlefelt " stenhårt nu. Tränar två pass om dagen, vilar på söndagen och är förhoppningsvis igång  tränar normalt från måndag"

* Nilson skulle kolla med Djurgårdens läkare om det var okej att köra igång i går lördag, vilket Järlefelt trodde. Och kommer sedan köra även han med laget från måndag.

Båda har dock haft lite lokalproblem. DIF har överhuvudtaget svårt att hitta is till rehabträning och sina juniorer och den skadade DIF-duon har (om jag minns rätt ställen nu) varit dels på Mossen och dels ute i Danicatältet på Östermalm och tränat.  Inte bra så klart. Både DIF och AIK har problem med det här, jag ska försöka hinna återkomma till det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur är det med Nisse E.Hur länge blir han borta.
/Mr DIF

Marie Hallman sa...

Mr DIF:Glömde faktiskt fråga. Men läkaren trodde han skulle vara tillaka i slutet av veckan som kommer, får hålla ett öga på det...