lördag 23 oktober 2010

Jhonas och Wesslau ... del 5

Möte mellan Jhonas Enroths Portland och Gustav Wesslaus Springfield natten till lördag men Wesslau spelar ju inte än så Jhonas var ende svenske målis på isen... synd hade varit kul att se de mot varandra.
Blev en lite konstig kväll för Jhonas också. Han höll nollan i första, släppte bara in ett mål i andra och inför tredje så ledde Portland med 2-1. Sedan rasade allt, Springfield fick in fem mål till i sista och vann med 6-2. Tre av målen i sista kom inom fyra minuter och fem sekunder. Tungt.


För övrigt så noterar vi att...

.. Andreas Engqvist haft en bra vecka så här långt. Han gjord sina två första assists i tisdags och på torsdagen (natt mot fredag) kom första AHL-målet då hans Hamilton Bulldogs förlorade med 3-4 på straffar mot Jonas Anderssons Manitoba Moose. Antes mål innebar 3-3 och en poäng till Bulldogs. Jonas Andersson gjorde en assist, till 3-2 målet och bidrog även han med en pinne till laget således. Varken han eller Jonas fick slå straffar dock.

När lagen möttes dagen efter var Andreas Enqvist uppflyttad till första femman. Varken han eller Jonas gjorde poäng i den fredagsmatchen (natt mot lördag) och lustigt nog blev slutresultatet det samma, dvs att Hamilton förlorade med 3-4 på straffar.

Andreas Engqvist har nu gjort 1+2 = 3 p på fem matcher, Jonas Andersson har även han gjort 1+2 = 3 p men på sex matcher.

...Linus Klasen har nu gjort fem poäng på fem matcher. Han gjorde det avgörande 3-2 målet när Milwaukee slog Grand Rapids med 3-2. Målet kom 5.04 in i tredje och Klasen blev first star i matchen.

... Robin Figren spelare på i Bridgeport, inga poäng på fredagen dock.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att Dif måste skaffa en ny målvakt ! Owuya och ridderwall är för ojämna ... Vad tror du ? Finns det någon ledig? I så fall vem? Erik Ersberg ?

Kalle sa...

Så konstigt är det väl ändå inte med Enroth... han är ju gammal ssk-keeper och dessa brukar ju ha en tendens till att släppa in en hel del billiga kassar. Se på Ponta senast mot AIK som ju får ta på sig båda deras mål.