tisdag 28 september 2010

Snart dags för nedsläpp...nu kör vi!

Och det pirrar lite i magen faktiskt. Så där skönt som när man ska på e skojiggfest.

Det var redan varit försökt till bråk då några ur DFG antar jag då de kom från DIF sidan obehindrat fick gå inne i arenan bort till AIK klacken och försöka dra igång lite slagsmål. Var poliserna höll hus det vete fan men det kom några till slut  och fick ordning på situationen.


Media sitter uppe under taket i Globen och jag har alla prylarna i knät men jag ska försöka få till en noterat ändå, men inte live, utan den kommer senare i kväll. Ska försöka fixa lite bilder och självklart intervjuer från båda lagen också. Allt kommer sent i kväll.

Nu kör vi!

5 kommentarer:

Benny sa...

5-2 är ingen förlust man skrattar bort för dif.

Till sist...
Vad SKA Hardy säga nu? Vad SKA Hardy, vad SKA Hardy, Vad ska Hardy säga nu??????

Vilka otroliga MEDGÅNGARE de är i dif-publiken. Deras sektion var ju nästan helt tom när slutsignalen gick.

HELA SVERIGE SKRATTAR!!!!!!

Linus sa...

Benny: Nej, vi skrattar inte bort den. Åtminstone inte jag, jag skäms. Men sen att du kommer och säger medgångare skrattar jag åt, ta dig i kragen och lyssna på dig själv! 3500 personer på hovet förra matchen, snacka om medgångare.

Din lilla råtta, det är många poäng kvar att spela om, och jag svär över min framtida döda kropp att DIF kommer ligga långt över gnihet i tabellen när vi rundar av.

Sen kan vi ju snacka fotboll om du vill de :) Puss

Hans sa...

Djurgårdarna är sig lika. Först skämmer de ut sig före matchen, sen går de hem i mitten på 3:e när de ligger under. Att stötta laget i motgång är inte direkt deras melodi.

Skön kross annars. Vad ska Hardy säga nu?

Loppan sa...

VAD SKA HARDY SÄGA NU??????

Marie Hallman sa...

benny och hans, jag undrar varför det gick ett stort gäng AIKare redan i början på matchen och ett stort gäng till i början av tredje. ville man inte se hockey och se sitt lag segra?

Linus: jag fortsätter tjata men oavsett vad ni gillar av varandra, så snälla använd inte öknamn som gnihet eller apor eller liknande. Lite respekt för varandra, please!

Loppan: Ska bli intressant att se hur Hardy tar de här motgångarna. Nu sätts han verkligen på prov.