tisdag 20 juli 2010

Tillbaka!

Sådärja. Då var jag hemma i bredbandsbebyggda trakter igen.
Jag trodde det skulle rassla till med en och annan värvning när jag var borta men icke då.

Bra för mig i och för sig men inte för klubbarna som gärna vill få klart trupperna nu inför kommande säsong som drar igång kommande vecka med tester. Sedan det ispremiärer veckan efter det.

Jag hade hoppats kunna ge er en lägesrapport från alla tre lagen på en gång när det gäller de sista spelarna som ska in men de personer jag behöver prata med har ju också några sista dagars semester så jag får återkomma med AIK och DIF lite senare när jag vet mer.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen tillbaka till civilisationen!

Jonas sa...

I morgon onsdag får du nog ringa Anders Gozzi har jag en känsla av ;-)
Uppgifter på AIK:s forum Golden Hill ger nämligen vid handen att George Laraque bestämmer sig i natt för om det blir AIK eller inte. Så oavsett om det blir ett ja eller ett nej finns anledning att ringa Gozzi.

Jonas sa...

Förresten om du ska ringa Gozzi kan du väl höra kring ett nytt sponsorupplägg också. Företag ska tydligen kunna köpa en specifik spelare i laget för 100 000 kr och då ska han spela med deras reklam på dräkten och företaget ska kunna använda spelaren obegränsat i marknadsföring. Varje match ska dessutom en spelare presenteras exklusivt på jumbotronen med det företag som han sponsras av.

Marie Hallman sa...

Anonym: Tack du :)

Jonas: JAg ringde faktiskt Gozzi redan i går. Men fick inte tag på honom då, han har ju semester samtidigt som han råddar med Laraque så jag låg inte på så jättehårt men jag ska testa igen. Tack för tipset om spelarna där, ska kolla det med.

Marie Hallman sa...

Jonas: Om Laraque se ovan... verkar dessutom ha varit mer en önskning än ett rykte det där med att de skulle ha hörts natten till idag såg jag på forumet. Den andra grejen söker jag mellqvist på, får återkomma till den.

Anonym sa...

Does уour blog have a contact pagе? I'm hɑving a tough time locating
іt Ьut, I'd liҡе to shoot yοu ann email. ӏ've gοt ѕome creativ
ideas fοr your blog you might be interеsted iin hearing.
Еither way, grsat website annd І lоok forward to
seeing it grow oveг time.

Takе a look at mmy weblog; EvilDigital