onsdag 21 juli 2010

Skadekoll DIF: Andreas Holmqvist

Ni kanske minns att jag skrev om Andreas Holmqvists bravader med en stor kökskniv för några veckor sedan, vid månadsskiftet juni/juli. (Ni som har glömt hittar texten här)

Då visste han inte riktigt hur det skulle gå med känsel och senor och muskler i handen men hoppades så klart på det bästa och Djurgårdsbacken hade verkligen tur i oturen.

Jag slog en pling i dag (onsdag) och kollade och handen har läkt bra. Känseln har kommit tillbaka, senorna verkar ha klarat sig helt intakta. Det gör lite ont i musklerna i handen fortfarande men det är ingen fara utan helt normalt när man kör en kökskniv modell större rakt genom handen så att det blir ett jack som är sex centimeter brett.

Han hälsar via bloggen att allt verkar läka som det ska och att det inte kommer vara några problem inför den kommande säsongen. Som sagt, verkligen tur i oturen.

8 kommentarer:

Stefan sa...

Hört något nytt om Mackan ?

Marie Hallman sa...

Stefan: Nope. Har försökt ringa de tre personer som verkligen vet men har inte fått tag på någon av dem.

Anonym sa...

Andreas är viktig!! Detta är GODA nyheter! Tack för det!!

Anonym sa...

Förra året skrapade ju laget ihop till en saltsten till Wesslan. Kanske en skärbräda till honken i år? ;)

Marie Hallman sa...

Anonym: ja det kändes skönt! Tack själv för att du läser :)

anonym 2: jag har sagt åt honom att det bara är smörknivar av enaträ eller plast som gäller nu, he, he.

Anonym sa...

Rytkten i Expressen idag (pappersutgåvan) att Mackan väljer mellan ett erbjudande från NHL lag och ett långtidskontrakt med DIF.. Kommentar? Vet du nåt?

Marie Hallman sa...

Anonym: Hm. Tommy som Expressen har pratat med var en av dem som jag försökte få tag på i går. De hade uppenbarligen bättre lycka än mig där, det är ju han som förhandlar så är han rätt citerad borde det stämma. Nu törs jag aldrig lita på att folk är rätt citerade så jag har försökt ringa honom själv i dag igen. Får återkomma med svar om det verkar stämma när jag fått tag på honom, mackan eller järlan. Eller någon annan med insyn i förhandlingarna.

Marie Hallman sa...

Anonym och Stefan: Nu har jag snackat med Järlefelt, han bekräftar det som står i Expressens artikel. Jag har gjort en intervju och lägger upp den nu.....