tisdag 15 juni 2010

Dagen D som i deadline...

... eller NHL-deadline borde jag kanske skriva. I dag är sista dagen som NHL, i enlighet med det nya NHL-avtalet, kan plocka över spelare som har kontrakt i de svenska ligorna.

(Det finns ett litet undantag och gäller spelare som draftas i år, de kan gå till NHL till 15 augusti har jag för mig att det var).

Jag har inte hunnit kolla runt men jag tror inte det är någon i AIK eller SSK som riskerar att försvinna under dagen och kvällen. Å andra sidan har det varit några oväntade drag från NHL-klubbarna de senaste månaden så vi får se men jag tror inte det i alla fall.

Det ryktas att DIF-forwarden Marcus Krüger är på väg över pölen. Jag har inte fått tag på honom än och nu blir det fotbollsVM på dn.se hela eftermiddagen så jag ska testa senare i kväll och se om jag får tag på honom då.

Jag är lite osäker på vilket klockslag och vilken tidszon som gäller men jag TROR att det är klockan 23 i kväll svensk tid som är den riktiga deadlinen för när en överenskommelse måste vara gjord för att den ska kunna gälla.

SSK har för övrigt årsmöte i kväll. Jag vet inte om de kommer presentera några nyförvärv där men det vore ju ett fint tillfälle så kanske, möjligen, eventuellt att det sker. Men jag vet verkligen inte om så är fallet.

Vi får se, jag ska försöka hålla ett öga på det mitt i alla Vuvuzuelorna på tvn.

Dela

10 kommentarer:

Anonym sa...

Länge sedan du hade koll på SÄLJ.

Stoffe sa...

Om Krüger blir jag riktigt jävla förbannad, saknas väl bara att Mackan drar också.. Ryktena denna Silly season har ju blivit verklighet så här långt. Känns inte bra alls..

Stoffe sa...

Menar självklart om Krüger drar.. Svårt att skriva när man blir förbannad! :)

Marie Hallman sa...

Anonym: Sälj? Det är ju NHL som tar inte ESlagen som säljer...

Stoffe: Finns ju två varianter till. Inget kontrakt och stannar. Eller skriver kontrakt och lånas ut. Vi får se vilket det blir av de tre.

Anonym sa...

Koll på SSK ska det stå.. syrianer och svenska du vet.. tja

Johannes sa...

Sticker Krüger är det rätt kört med topplaceringar kommande säsong, så viktig är han.

Så jävla vidrigt att nhl kan våldta vilken annan liga de vill.

JayJay sa...

Inte Krüger!!!!

Marie Hallman sa...

Johannes och jay jay: Bara hålla tummarna för något av de andra altenativen, dvs antingen inget kontrakt eller det mer troliga skriver kontrakt men lånas ut som Ante Engqvist gjorde. Har haft fullt sjå med fotbollen här på dn.se hela dagen och kvällen men efter sista matchen ska jag försöka hinna ringa.

Jonas sa...

Björn Bjurling eller snarare Bjudning har signat för Brynäs. Nu blir dem en kvalseriekandidat också.

Marie Hallman sa...

Jonas: Aj det där var väl taskigt? Vi har olika syn där tror jag. Jag tycker BB är en bra målvakt även om det finns saker som kan bättras på - som hos de flesta. Kan bli en nytändning för honom.