tisdag 18 maj 2010

Säsongens allstarlag och en schweizerost...

.. vill jag att den schweiziske målvakten ska känna sig som efter matchen.
Gärna en storpipig med många hål i.

Jacob Markström som får kliva in det svenska målet då Monstret behöver vila kan gärna få känna sig som en solid hushållsost efteråt. Ni vet sådär lagom kompakt och klibbig.

Magnus Johansson spelar trots smällen mot knäet senast. Det tackar vi för. Tre Kronor backen finns med i säsongens allstarteam som presenterades i dag.

Den femman är framröstad av medias representanter och viktigt att påpeka är att man bara får rösta på svenska spelare som har spelat i svenska klubblag och gjort bra i från sig i det svenska klubblaget och Tre Kronor.

Det går således inte att rösta på tex någon av Sedinarna och Weinhandl eftersom de spelar i NHL respektive KHL till vardags.

Så här ser säsongens allstar femma ut:

Målvakt: Jacob Markström, Brynäs
Backar: David Petrasek, HV71 och Magnus Johansson, Linköping
Forwards: Tony Mårtensson, Linköping, Johan Davidsson, HV71 och Marcus Nilson, Djurgården.

Jag lyckades pricka in fem "rätt" av sex möjliga. I det lag jag skickade in var Petrasek utbytt mot Andreas Holmqvist, Djurgården men annars så var de andra med.

Jag kollar som ni säkert förstått in Sverige-Schweiz. Vinst här och det blir kvartsfinal mot Danmark och det vore ju kalas.

Det kommer en liten sammanfattning efter matchen för de som inte har möjlighet att se eller känner för att fundera lite på den en stund till. Hopp Schweden!

Inga kommentarer: