söndag 11 april 2010

Avgörandets stund är här, AIK..

... och jag är, trots en krånglande bil, på plats på Hovet för att se om AIK lyckas slå in matchbollen och ta sig upp i elitserien.

Bättre chans att gå upp i elitserien än så här kommer inte AIK få inom en överskådlig framtid så det finns bara ett läge i dag, vinst.

Det är laddning i luften här och AIK-spelarna såg avslappnade men samtidigt fokuserade ut när de bollade gurka nere vid den bortre kortsidan. Men än är inget klart. Det ska spelas en match också eller snarare tre. Jag har kollat in laguppställningen nere i Ängelholm och enligt den så saknas Pierre Hedin och Pelle Hallin samt sedan tidigare skadade Petri Pakaslahti och Linus Videll i SSK som alltså möter trean Rögle. Tränaren Popovic har flaggat för att Pontus Sjögren ska få göra sin första match under kvalserien i dag.

Rögle är bara en poäng efter AIK så det är inget att tveka på här, tre poäng är det som gäller.

Jag är som sagt på plats och kommer oavsett hur det går att ta AIK snack efter matchen. OM AIK vinner så kommer det bli kaos och då får vi se hur jag gör med SSK, kan hända att jag lämnar den matchen därhän i såfall och följer upp den på måndag med snack då i såfall.

OM AIK vinner så kan det komma att ta lite tid innan grejerna hamnar på bloggen, jag har dessutom ingen bil i dag och det tar dubbelt så lång tid att ta sig hem men det kommer att komma grejer senare i natt om inte annat.

Tack för att ni har tålamod och tack för att ni läser, ni får kika in lite då och då sedan så ska jag göra mitt bästa med itnervjuer och bilder.
copyright:www.hockeymedmariehallman.se

4 kommentarer:

Stefan sa...

Det är 10 gånger bättre stämning på hovet när DIF lirar där..

Stefan sa...

Verkar som att du kommer få bevittna stekheta Stockholms derbyn nästa säsong Marie. Jag minns själv hur det var i början av 90 talet.

Anonym sa...

Hoppas hovet fixas till så man spela derbyn där . I globen kan man inte få den där rickigt galna stämning som man kan få på hovet. Ta bort restaurangen på ena kortsidan och gör om till en läktare.Då får man en arena som tar in 10000 och har bra akustik .

DDDDDDDDDIIIIIIIIIFFFFFFFFF

Marie Hallman sa...

Stefan: Jag tyckte mig ana viss nervositet på läktaren, ju längre det gick utan mål, desto mer kramp blev det på läktaren också. när det väl blev mål däremot, det var som en ljudexplosion. Helt sjukt. DIF fansen är och har varit bättre på att hålla hög nivå hela matcherna. Det håller jag med om.

Stefan: Ja, fan vad kul. Jag har ju följt både AIK, DIF och SSK väldigt tätt i fyra år och efter allt elände som varit så är det galet roligt när det händer en massa positivt igen.

Anonym: Jag tror att de vill få in så många som möjligt plus tjäna stålars på eventen som går på restaurangen och ger mycket pengar = därför blir det derbyn på Globen men förmodligen övriga matcher på Hovet.