söndag 21 mars 2010

Ekmans agent: " Ingen som helst sanning"

Jag har fått lite frågor om de ryska uppgifterna som citerats i en del svensk media, där det hävdas att Nisse Ekman är klar för Modo.

Har inte fått tag på Nisse men väl på hans agent Jocke Persson och han säger så här:

- Det finns ingen som helst sanning i det där. Jag fattar inte var de har fått det i från faktiskt.

Är det så att ni börjat snacka med Modo och de har fått veta det då?

- Nej, för det gör vi inte. Vi snackar inte med någon klubb just nu. Nisse har sagt att han vill vänta till säsongen är över (29 april) innan vi börjar snacka med några klubbar, säger Jocke Persson.

Nu är förvisso säsongen över för Nisse rent sportsligt då hans lag St Petersburg slogs ut i kvartsfinalen men enligt Persson vill Ex-Djurgårdaren ändå vänta till den ryska säsongen är över innan han tar tag i frågan. Kan ju ha med innevarande kontrakt att göra, jag vet inte. Eller så vill han fundera ett tag på vad han vill.

Nu är ju Jocke Persson som sagt agent, så ni får ta hans ord ovan med det i åtanke. (Det ska man göra med alla kommentarer från agenter) men han lät väldigt bestämd. Annars brukar det vara inga kommentarer och så vidare, nu lät han som han verkligen menade det.
Men vi får se sedan då, det här är i alla fall vad jag kunde få fram nu.

Uppdaterat: Jag noterar att Modo också dementerar uppgifterna i en intervju med Allehanda Media där sportchefen Fredrik Andersson säger så här:

" Det kan jag dementera på en gång. Jag vet inte var de har fått det ifrån. Vi har inte ens varit i kontakt med honom. "

Vilket ju styrker att även Persson pratar sanning.

4 kommentarer:

Stefan sa...

Dom bästa och snabbaste nyheterna finner man här hos Marie. Du är outstanding..

Anonym sa...

Tack Marie...låter som det var ett vådaskott igen från rysk media. Hoppas verkligen Ekman väljer DIF om han återvänder till elitserien // Doyle

Marie Hallman sa...

Stefan: Tack du :D har fått mess från NIsse nu också kolla längre upp

Marie Hallman sa...

Doyle: Tack själv du :) Får se hur det blir sedan men Modo lät ju hur som helst väldigt långsökt. Har fått svar från Nisse också, se längre upp.