lördag 20 februari 2010

Varning för Troja

Match för AIK i eftermiddag, lite ovanligt med lördagsmatch men så är det, mot Troja Ljungby på Hovet.

AIK har vunnit de tre tidigare möten med 3-1, 8-0 (!) och 5-3.
Men då ska man komma ihåg att Christopher Heino Lindberg tog 61 skott (!) i den senaste matchen i januari.

Tabellelvan Troja-Ljungby har dessutom fått upp farten rejält på slutet. Har vinster mot Sundsvall, Örebro (e str), Västerås, Växjö (e str), Bofors (e str), Borås och inte minst Leksand borta även om man förlorade returen hemma i matchen efter.

Läge att se upp och verkligen passa sig för underskattning här. AIK, kommer, trots snövädret att behöva allt publikstöd de kan få.
Det är bara två poäng ner till fyran Växjö och bara tre ner till femman Malmö (som har en match mer spelad) så AIK måste ta en trea för att fortsätta befästa sin plats bland de tre som går direkt till kvalserien.

Fotbollen spelar tydligen träningsmatch i dag men den spelas, enligt fotbollens hemsida, utan publik. Som tur är för hockeylaget får man kanske säga?!

Jag kommer att vara på plats på Hovet. Kommer matchrapport och snack med någon i AIK efteråt.

5 kommentarer:

Benny sa...

Hur ser det ut efter första perren? Sett till motståndet borde det ha varit 3-0, 4-0 men varför har inte AIK-spelarna gjort mål?

Marie Hallman sa...

Benny: Jag tycker det ser lite oengagerat ut. Eller det är väl fel ord, jag vet ju att de självklart brys sig men det gick för långsamt, var för mycket dutt coh spela runt.
Andra hann precis bara börja så blev det 1-0 genom Bång som plockade upp en retur från Gynge. Ser lie mer bestämt ut nu. Lite mer fart.

Marie Hallman sa...

Benny: klar skillnad nu i andra , är som att någon satt i elsladden... plötsligt är det en helt annan vilja, ett helt annat driv. Så står det 2-0 efter fem minuter också.

Marie Hallman sa...

Benny och bara för att jag sa det så fick AIK en lite svacka halvvägs in perioden. 2-2 nu. känns onödigt

Marie Hallman sa...

konstig match detta. AIK är riktigt bra ena stunden och verkar helt lost nästa för att komma tillbaka den kort därpå och så fortsätter det. Väldigt svajjigt