måndag 8 februari 2010

sista rycket innan uppehållet nu....

... och verkligen dags för SSK att hänga på lagen ovanför kvalseriestrecket eftersom Södertälje möter Timrå i en såkallad sexpoängsmatch...
Vinst vid full tid så har SSK bara två poäng upp till Timrå ovanför det där hemska strecket.
Torsk vid full tid så är det plötsligt åtta poäng upp till samma lag och en klart mycket tyngre uppgift efter OS-uppehållet.
Exakt hur jobbigt det blir i såfall, beror ju lite på hur det går för nian Modo också men ändå.
Finns bara ett läge, ta chansen att hänga med nu SSK!

Riku Helenius står i mål och har så här långt (10.00 ) gjort två galet skickliga benparader. Jonas Almtorp har precis gett SSK-ledningen.
Men Timrå jagar ju slutspelsplats och har häng så det lär inte bjudas på något i kväll...

Djurgården är i Jönköping utan Marcus Ragnarsson och Kristofer Ottosson (och sedan tidigare skadade Marcus Krüger och Mathias Tjärnqvist) men med Stefan Ridderwall i målet.
Micke Holmqvist får i Ottossons frånvaro chansen i förstakedjan med Marcus Nilson och Jimmie Ölvestad. Kul, det är han verkligen värd.
Och Honken verkar trivas där, spelade fram till Marcus Nilsons 1-0 mål efter drygt 11 minuter.

Djurgården har även med sig två nya spelare ur juniorfabriken, Stefan Söder och Carl Ackered. Söder har suttit med på bänken förr i två matcher men utan att göra ett enda byte. Ackered finns med i en a-lagsmatch för första gången den här säsongen i alla fall, tror inte han varit med tidigare säsonger heller.

Båda lagen är ju på bortaplan, så jag zappar mellan matcherna på tvn. Ska försöka fixa snack med båda senare i kväll hit till www.hockeymedmariehallman.se när de väl får på mobilerna.
COPYRIGHT:www.hockeymedmariehallman.se

3 kommentarer:

micke sa...

Både Söder och Ackered var med på bänken i förra matchen mot Modo. Dessutom spelar ju junioren Norman i tredjekedjan för andra matchen i rad.

Nicke sa...

Hattrick av Mackan. Hoppas han stänker in ett par kassar i 3:e med så DIF vänder på de här! =)

//Nicke

Marie Hallman sa...

micke: Ah, det missade jag. Men det är fortfarande noll sek i speltid på Söder och Ackered. Men deras tid lär komma också...

Nicke: Ja, det hade behövts en mackan till :) Så sa Montén efteråt och man får väl hålla med. Han är inne i värsta stimmet nu Marcus, synd att det är uppehåll!