fredag 12 februari 2010

Leksand är redo - har redan börjat sälja kvalseriebiljetter

Leksand har (lördag) nio poäng ner till fyran Malmö och det återstår 8 matcher och därmed en hel del poäng (24 pinnar) kvar att spela om.

Men Dalalaget är redan redo och börjar redan nu sin biljettförsäljning till Kvalserien.
Lite skönt kaxigt måste jag säga.

Det är ju ingen som vet än hur spelschemat ser ut, det lär bli klart i början av mars, men den som är sugen på att se alla fem hemmamatcherna i Ejendals, oavsett när de spelas, kan slå till redan nu på ett biljettpaket för 1 250 kronor.

Lösbiljetter och klackbiljetter kommer att finnas till försäljning senare (lösbiljetterna i mars, ståplats från vecka 7).

Nu tror jag inte att det är någon fara för Leksands kvalserieplats, men ändå. Som sagt, lite skönt kaxigt att bara köra på utan att vara orubbligt klar.

Länk till biljettförsäljningen hittar ni här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kaxigt av leksand ?
Vad var då AIKs utspel med biljetter mot djyrgårn ?
Blir det i KHL eller Allsvenskan?

Marie Hallman sa...

Anonym: Det var überkaxigt :D men jag gillade det med. Lite kul med lag som vågar sticka ut :) Fast jag hoppas fortfarande att det där derbyt blir i es...

Jimmie sa...

Djurgården har ju gjort samma sak i år, dock så har vi ju lite mer marginal när 8 lag går till slutspel, inte precis så att det är 8 som går till Allsvenskan :P

Jag ser välldigt gärna AIK och Leksand i Elitserien, det skulle ökaa hockey intresset avsevert speceillt i Stockholm :P

Om inte AIK mot förmodan skulle bli ryskt!

Marie Hallman sa...

Jimmie: jo, jag tänkte på det (med DIF) men det är ju som sagt mycket större marginal där (sjutton poäng och sju matcher) ska ju till århundrats kollaps om Djurgården ska missa det här... :)
Håller med om AIK och Leksand, tror personligen att förbundet säger nej till AIKs KHL äventyr. Själv önskar jag att de kunde utöka es med AIK och Leksand, till 14 lag men det kommer ju aldrig att hända som det verkar. Och framför allt inte att man plockar upp två lag, det är ju kört.