måndag 1 februari 2010

Jonte Ericsson som bobblehead

Apropå AHL och Grand Rapids så har de lite roliga saker för sig over there...
som det här med bobbleheads, alltså dockor med lite rörliga oversize huvuden som rör på sig om man skakar på dockan...

Detroitbacken Jonathan Ericsson har ju spelat i Griffins i flera säsonger innan han tog steget upp till att etablera sig i NHL och har därför avbildats som ett 80 tals, miami vice inspirerat bobblehead (se bilden!)
Nu blev det visst lite strul med utdelningen, bobbleheaddockorna anlände inte i tid utan de 1500 första som skulle få dem får hämta ut dem i efterhand.



De är lite småkul de där dockorna, varför gör inte elitserielagen bobbleheads? Skulle kanske kunna bli en storsäljare i souvenirsortimentet.

Här har ni föresten en bild på Jonte i verkliga livet. Så ni kan avgöra själva hur lik eller olik han är sin bobblehead. Eller om man ska säga tvärtom.


(Jonte Ericsson in real life under NHLpremiären på Globen i höstas. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

9 kommentarer:

Robin :D sa...

Hahah kan tänka mej Zigomanis sådär ':D eller M.Nilson kanske :D

Marie Hallman sa...

Robin: Ja precis! Vore ju enklart roligare souvenir att köpa och ha eller ge bort än en kapsylöppnare eller något tråkigt snuslock.

Robin :D sa...

Ja haha typ "för 2000 första med Matchtröjor" eller något liknande!

Anonym sa...

Borde ge bort till alla oss som köper säsongskort. Skulle lätt ha den ståendes på jobbet så mina kollegor från Norrland har något fint att stirra på. :)

/jepe

Marie Hallman sa...

Robin och Jepe: Vet inte vem som är ansvarig för souvenirerna i DIF, Jan Ednertz kanske? Läge att starta övertalningskampanj ? ;)

JayJay sa...

Souveniransvarig hos Djurgår'n är Gunilla Järstrand. Mailadressen finns på hemsidan och man kan träffa henne i Djurgårdsbutiken i Globen Shopping.
Det vore coolt med bobbleheads.

Robin :D sa...

ja det vore roliigt haha, så skönt att ha säsongskort hos klubben man älskar... haha kan tänka men en jimpa på kontoret då skulle luleå sup. inte våga komma in :D

Marie Hallman sa...

jayjay: blir nog konstigt om jag säger till men ni DIF fans får gärna trycka på lite, he, he

Robin: jo, jag vill också ha lite bobbleheads

JimmyB: Lite off topic svar här, du har mejlat mig och jag försökte svara men din mejl studsar bara tillbaka, du får höra av dig igen med ny mejladress :)

JayJay sa...

@Marie Gav ju givetvis tipset till mina bröder och systrar. ;)