lördag 30 januari 2010

Bara en tanke

Vet inte om ni har läst om spelaren i Trångsund som blev förlamad.
Det är ännu oklart hur framtiden blir och hur mycket killens liv förändras, det enda man kan säga är att han har en tuff, tuff tid framför sig. Och att han kommer behöva mycket stöd och peppning från alla han känner och alla som han inte känner men som älskar hockey, precis som han gör.

Off topic lite detta men jag kan inte släppa bilden av den här killen som var vid medvetandet när han fördes av isen och enligt ledare på plats var panikslagen - helt naturligt - efter det som hänt.

Det är så lätt att glömma bort i vardagen, hur snabbt livet kan ändras. Jag hoppas ni ger alla ni känner en kram då och då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kram...

Jo jag såg och så klart berör det mig en hel del. Skrev, och ja... Det är så det är... Håller en tumme för att det blir så bra det bara kan...

Lasse och så Mackan så klart...

Stefan sa...

Läste det där också och kom och tänka på en gammal luleå spelare som heter Hans Norberg.Hans Karriär tog slut då han bröt nacken och förlamades under en ishockeymatch i Skellefteå isstadion när Luleå HF mötte Skellefteå AIK 1989.

Hoppas på det bästa för trångsunds spelaren.

Marie Hallman sa...

bättrehockey: kram tillbaka! Och precis när jag hade skrivit det där kom rapporterna om den domrare som dött efter att ha fått en puck på sig. Helt enormt tragiskt!
krama Lillpucken också du!!

Stefan: Ja, det glömmer man inte. Jag minns den 15 årige kille som heter Mikael Landerstedt som blev förlamad efter ett felskär i en match för några år seadn. Jag intervjuade honom något år senare vet inte hur han har det i dag men minns hur stark jag tyckte att han var i den situation som han var i.
Livet kan bli det bästa ändå men det blir aldrig detsamma. kram till er allihop

Marie Hallman sa...

två månader efter olyckan var det föresten. Hade glömt att det var så nära inpå vilket gör det ännu mer imponerande att han var så stark. jag hoppas han är lika stark fortfarande. underbar kille ju.
här är en länk http://wwwc.aftonbladet.se/sport/0011/27/mikael.html

JayJay sa...

Riktigt tragiskt. Hoppas att allt ordnar sig på bästa möjliga sätt för honom och hans nära.

Jobbig olycka med domaren också.
Man kan förstå hur Expressen tänkte när de ville få Wollmer Edqvist att uttala sig - dock är varje tanke är inte en bra tanke. Sedan gör de en förolämpad artikel om att domarchefen hindrade det...

Tack Marie för ett inlägg med ett extra stort medmänskligt perspektiv.