måndag 25 januari 2010

Hemmafördel?

Dags för match mellan Djurgården och HV71 på Hovet.
DIF har tagit sex poäng på de fem senaste, HV71 har tagit sju.
Djurgården förlorade mot Brynäs i lördags med 1-4, HV vann mot Rögle med 5-1

Så här långt har HV71 vunnit två av de tre möten som varit mellan lagen och så här långt har det varit idel hemma vinster.
HV 71 har vunnit hemma med 7-6 och 3-2
Djurgården vann senaste mötet på Hovet med 3-2

Ingen Ragnarsson i Djurgården i kväll heller, trots att han hoppades på det i lördags när vi sprang på varandra efter matchen.
Marcus Nilson är däremot med och jagar poäng för 12 matchen i rad.
Gustaf Wesslau har fått lämna över båsdörren till Stefan Ridderwall och står i mål.

*******

Södertälje har åkt till Ängelholm där Rögle har fyra förluster på sina fem senaste matcher.
SSK vände ju och vann på övertid senast, borde vara stärkta av det.
Det trodde i alla fall Pierre Hedin som såg till att fixa en förlängning senast med sitt sena mål. Vi får se om han får rätt i att SSK fick lite extra styrka av det.

Jag är på plats på Hovet för bloggens räkning i dag. Vilket innebär att det kommer en matchrapport och lite Djurgårdssnack senare i kväll. Ska även försöka ringa någon i SSK.

6 kommentarer:

Johan "JayJay" Klingborn sa...

Den drake som inte anlitar dig på heltid har fan inte alla sidor i tidningen!

Anonym sa...

Håller med föregående "talare" Marie, klistrar in vad jag skrev på expressen för inte så länge sen ikväll (de lär väl rensa snart det snart)

"Postat av Jepe den 25 jan 2010 kl 22:26
Helt seriöst Expressen, försök anställa Marie Hallman så får ni Sveriges i särklass bästa hockeyreporter! En person som kan berätta, delge korrekt info och alltid aktuell. Fast ni vill väl lägga alla era pengar på att följa Foppa uppochner i detta avlånga land! Ni fixar ju inte ens rätt bild över rubriker,lite skillnad på ssk och DIF/HV"

Fortsätt Marie, du är så grymt uppskattad!

/Jepe

JayJay sa...

Härligt Jepe! Läste inlägget på expressen.se.

Marie Hallman sa...

Jayjay och Jepe: Ah, tack båda. :) Jag har försökt övertyga dem att låta mig göra krönikor och reportage men de tycker att de skribenter de har räcker. Ska göra en match på torsdag i Gävle, missar tyvärr derbyt således. Sedan vet jag inte. Vi får se. Men tack snälla för all pepp. Den är värdefull :)

JayJay sa...

De skribenter de har är halvfabrikat som säkert gör allt efter bästa förmåga men...!!!

Anonym sa...

Nu är detta min högst personliga åsikt, och vill du ta bort detta inlägg Marie så är det helt ok med mig.

Expressens skribenter ger mig absolut ingenting. Jag förstår faktiskt inte hur de ens kan få fortsätta skriva. Deras krönikor är bleka och ointressanta. Det tråkiga med kvällstidningarna är att de inte inser att folk vill ha fakta, konkret information och inte sånt man kan hitta på var och varannan skvaller blogg på nätet. Anledningen till att jag tror att du skulle passa bra på en sådan tidning är att du skulle höja krediteten på tidningen. Alla som följer dig vet att du har belägg på 99% av det du skriver. Det gäller inte alltid att vara först med ett rykte och spekulationer, läsarna är trötta på sånt.

Kör hårt!

/Jepe