tisdag 19 januari 2010

Gozzi: "Vi kör med full styrka"

Det går tydligen rykten om att halva AIK ligger och spyr av magsjuka inför kvällens drabbning mot Leksand på Hovet.
Inte så konstigt kanske då vinterkräksjukan verkar nå någon slags kulmen i Stockholm just nu enligt en läkare jag pratat med.

Men... jag har ringt AIK:s sportchef Anders Gozzi också och han förnekar ryktena om en desarmerad trupp utan sa strax efter klockan ett att:

- Vi har precis värmt inför matchen. Alla mår bra.
Så det här med att halva laget ligger och kräks stämmer inte?
- Nej, nej, vi kör med full styrka ikväll, säger Gozzi.

Jag passade på att kolla om det är full styrka på läktaren också och enligt Gozzi var det vid lunchtid "nästan slutsålt". Några få biljetter kvar alltså, går att köpa via Ticnet så att man inte åker dit och inte kommer in...

Ska bli kul att se toppmatchen ikväll.
Inget ont om Troja, Örebro, Sundsvall och ja ni vet.

Men det är lite extra kul med Leksand, brukar bli bra fart på både isen och läktarna där.
Jag kommer vara på plats, kommer AIK snack senare i kväll efter matchen på bloggen.

5 kommentarer:

Larry sa...

Tack för kollen Marie men jag själv väljer att avvakta tills jag ser laget på swehockey. AIK är ju mästare i att mörka grejer och har ju själva sagt flera gånger tidigare att de aldrig kommer att meddela på förhand vilka spelare som är borta för att ge motståndarna fördelar. (Vilket är ett rätt tramsigt resonemang. Motståndarna kommer ju ändå att se vilket lag AIK har en timme före nedsläpp och dessutom vem i klubbledningen sitter och läser info på internet några timmar före matchstart?)

Leif Strömberg sa...

Vadå?

Marie Hallman sa...

Larry: Bara en kvart kvar och Gozzi sa sanningen faktiskt. Fullt lag, Filip Olsson är enda junioren som är med

Robban sa...

Marie, vet inte om du läser nya kommentarer under match men om du gör det: Gynge måste väl ändå vara hockeylagets mr 100 procent? Du vet ju Markus Jonsson kallades ju för det i fotbollslaget för att han aldrig missade en straff. Har Gynge missat någon? Kan inte minnas det. Rätt starkt i så fall att vara Mr 100 procent när det gäller straffar och ishockey med tanke på att det är mycket svårare än att slå en i fotboll.

En sak till jag undrar över är varför Dick tar så många utvisningar. Om du ser honom kan du väl fråga... :-) Han är ju uppe i 60 minuter nu - väldigt ovanligt när det gäller honom. Han hade 68 på hela förra säsongen...

Marie Hallman sa...

Robban: Ibland gör jag det men den här missade jag. Hm, jag har pratat med Gynge men frågade inte om han missat någon. Tror han missat någon straff i en straffläggning, fan det var ju en bra fråga. Får ta den senare. Ska ha det där med Dick i huvudet också :)