söndag 12 juli 2009

Silly Season DIF: "Agenten erbjöd honom, det är allt som hänt"

Sådär, då är jag i närheten av ett fungerande bredband igen efter att ha varit uppe hos släkten i norr och fått en välbehövlig överdos av livsnjutarhöjande saker som rökt lax direkt från tunnan, vedeldad bastu med dopp i havet i Haparanda skärgård, lite åka båt, midnattssol, en kastrull varm hjortronsylt (med lite glass till...), älgspett och inte minst fem sköna dagar med en drös av mina sköna, snälla släktingar. Som är ovärderliga.

Finns bara ett minus där uppe och det är myggjävlarna men, men. De får man ta.

Jag fick en fråga om den 37-årige ryss, Dmitrij Jusjkevit, som enligt ryska medier ska vara klar för DIF. Vet inte om jag stavat namnet rätt men jag har ringt och kollat läget med DIF:s sportchef Janne Järlefeldt och han säger att:
- Det enda som hänt är att hans agent har ringt oss och erbjudit honom. Men det är allt. Vi har inte gjort något efter det. Vi har inte signat honom och inte förhandlat heller, agenten erbjöd honom, mer än så är det inte än i alla fall, säger Järlefeldt.

Jag passade på och frågade om det finns pengar kvar till både en back och en förstalineforward till efter signingen av Marcus Nilson och fick svaret:
- Jo men det ska det finnas. Vi letar efter en forward och en back fortfarande.
Jo men räcker pengarna till båda då?
- Det får de lov att göra, svarade Järlefeldt.

Om man är nära avslut och i såfall med vilka ville han i vanlig ordning dock inte kommentera.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Inte nu klaga på våra mygg =) haha bor själv i Haparanda =) man får väl se vad som dyker upp inom dif järlan bruka förneka allt å alla till en början =)

Difaren sa...

Från Difaren det andra inlägget =) glömde signa namnet haha

marie hallman sa...

Difarn: Va bor du i Haparanda? Då känner du säkert mina släktingar
:0) Jo han brukar förneka men han lät faktiskt rätt ointresserad av den där ryssen. Än i alla fall... vi pratade lite mer än vad som står där, bland annat om ryssens ålder, men vi får se. Jag tycker en forward till känns som betydligt mer angeläget.

Difaren sa...

Jajemen jag bor här i skogen mellan haparanda och kalix =)

jodå men jag tror han har nå lurt på gång järlan tror det blir bra när elitserien startar.

marie hallman sa...

Difarn: Jasså, jag mina släktingar är ju benhårt Luleå så jag kan tänkte mig att du har det lite tufft där då, hahahhahha :0)

Anonym sa...

Hört lite rykten om att han är på g till SSK, nått du vet om det?

marie hallman sa...

anonym 2: Nja, har inte kollat det men jag kan tänka mig att agenten erbjudit honom till samtliga es-lag. Ska se om jag får tag på stefan jonsson och kolla läget lite.