lördag 4 juli 2009

Klar eller inte???

En dryg månad kvar nu till ispremiären för de flesta lagen i elitserien och hockeyallsvenskan.
Kan verkar sjukt att tänka på det så här mitt i sommarvärmen men... en del av oss kan ju inte låta bli.

Om det varit drag på transfermarknaden de två senaste dagarna verkar det lite lugnare nu. Och jag undrar så vad Djurgården ska göra för att hitta en ersättare för "Linkan". Verkar som de blev lite tagna på sängen av beskedet att han faktiskt fått KHL-kontrakt. Lite orutinerat tycker jag. Man kan aldrig ta något för givet, det är det enda man kan vara säker på...

Snackas om att Marcus Nilson är klar. Vore ju bra men glöm inte att det snackats och ryktats om det i flera månader nu.
Och om han var klar borde DIF så klart gå ut med det pronto. Om inte annat för att vända fokus från en tappad poängkung till en bra värvning.
Eftersom de inte gör det så är jag lite skeptisk. Finns ju ingen anledning till varför man skulle sitta och suga på det. Det är inga skatteskäl som ställer till det, och nu måste kontraktet med den ryska klubben ha gått ut, så bring it on! Om det nu är sant..

Men jag ska försöka få tag på honom (han har ju semester), får se vad Mackan säger om jag får tag på honom.
Han brukar inte vilja säga något förrän allt är officiellt, men jag ska fråga i alla fall ....

Nu något helt annat, jag såg att SSK-fanset "Klimpen" verkar ta en paus i sitt bloggande om Södertälje. Trist tycker jag. Vi har tyckt lite olika om ett och annat under åren men thats life. Och ju fler som skriver om hockey i allmänhet, och 08-lagen i synnerhet, desto bättre tycker jag.

Jag hoppas han får lusten tillbaka. Och om du läser det här Klimpen så är yxan självklart begravd. Redan för ett tag sedan :0) Verkar dock som den andra skribenten på SSKöveralltalltid, Myran, hänger i. Bra det i allafall.

3 kommentarer:

Difarn sa...

det kommer nog snart presenteras nya spelare i Dif =) synd ekman först kommer nästa säsong =)

Marie Hallman sa...

Difarn: ja det har ju ryktats länge om det nu. Expressen tar väl rekordet som gör ännu en artikel på att DIF jagar mackan och är nära... eeeeh ja det har väl varit så i ett par månader nu. Så det vet väl alla, det krävs ett underskrivet kontrakt för att det ska kunna kallas nyhet nu!

Difaren sa...

jajemen men tror nog mackan skriver på, men inget är ju soms agt klart fören det är undertecknat haha. men tror att det kommer in en till forwad av bättre kaliber och en back, e långt kvar till premiären ännu hehe